Descoperă trendurile verii

REÎMPROSPĂTEAZĂ-ȚI STILUL CU NOILE COLECȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE DIN SUPERNOVA

Stil fabulos de vacanță

Înainte să pleci în escapada visurilor tale, fie că vrei să te relaxezi pe malul mării sau să explorezi peisajele montane însorite, asigură-te că faci o oprire la Supernova pentru a-ți reîmprospăta garderoba de vară. Magazinele te așteaptă noile colecții, ce includ o gamă variată de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Te invităm să descoperi ținute care, prin nuanțe, modele și țesături ușoare evocă instantaneu sentimentul lipsit de griji al verii. De la rochii vaporoase de vară la cămăși ușoare din in și pantaloni largi, cele mai recente tendințe în modă te așteaptă să le descoperi la Supernova.

Nu uita de piesele esențialele pentru această vară

La Supernova vei găsi tot ce ai nevoie pentru o vară cu stil. Începe cu costumul de baie potrivit care te va face să strălucești în fiecare moment, fie că ești pe plajă sau la piscină. Alege dintr-o selecție uimitoare de bikini, tankini sau costume de baie întregi, în funcție de stilul tău. În magazinele din Supernova vei găsi, de asemenea, o varietate de ținute de plajă pentru bărbați și copii, pentru a te asigura că întreaga familie este pregătită pentru distracția la soare. Tot de aici îți vei putea achiziționa si creme cu factor de protecție solară, pălării și alte accesorii

Vara asta nu ai timp să te plictisești

La Supernova găsești tot ce ai nevoie pentru o vară SUPER distractivă! Unelte și accesorii pentru grătar, decorațiuni pentru terasă și grădină, accesorii pentru plajă și piscină, gadget-uri, cele mai distractive jocuri și jucării și multe alte articole îți vor însesnina zilele de vacanță.