ROBESTSHOP.RO | Supernova Alexandriei | Supernova

La magazinul RobestShop din Supernova Alexandriei te așteaptă o gamă largă de telefoane mobile și accesorii de ultimă generație!

ROBESTSHOP.RO

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii

Protejează-ți telefonul mobil cu accesorii de calitate

Pentru a te putea bucura de dispozitivul tău mobil cât mai multă vreme, este necesar să îl protejezi cu ajutorul foliilor și a huselor rezistente ce pot fi găsite la magazinul RobestShop din Supernova Alexandriei. Ai la dispoziție zeci de modele potrivite oricărui tip de telefon, astfel încât micile accidente să nu cauzeze deteriorări în timp.

Totodată, utilizarea unei huse sau carcase pentru telefonul mobil reprezintă și un mod în care îl poți personaliza! Alege în funcție de culorile tale preferate, cât și a facilităților pe care aceasta le oferă.

De exemplu, telefoanele din gama iPhone, Samsung și Huawei pot fi utilizate împreună cu o protecție pentru spate de tipul “Ring Case”, foarte utilă în păstrarea stabilității atunci când folosești dispozitivul.

Ești în căutarea unui nou dispozitiv mobil de ultimă generație? Aici vei găsi produse din gama Apple, Samsung, Allview, Nokia și multe altele, astfel încât să poți alege cea mai potrivită opțiune pentru tine. Apelează cu încredere la consultanța de specialitate oferită de personalul RobestShop din Supernova Alexandriei pentru a face alegeri inspirate.

Investește în accesorii care îți fac viața mai ușoară

Îți place ca muzica pe care o asculți să se audă clar, iar bassul să vibreze puternic? În magazinul RobestShop din Supernova Alexandriei te așteaptă o selecție bogată de căști cu sau fără fir și boxe portabile care oferă același nivel ridicat de calitate a sunetului. De asemenea, dacă petreci mult timp în fața calculatorului, făcând streaming sau participând la diverse întâlniri online, optează pentru căștile cu microfon inclus, astfel încât vocea ta să ajungă la fel de clar către interlocutori.

Tot la magazinul RobestShop din Supernova Alexandriei găsești și suporturi de mașină pentru telefonul mobil, încărcătoare auto sau de rețea, cabluri de date sau protecții pentru camera foto a telefonului.

RobestShop, un brand longeviv care ține mereu pasul cu tehnologia

Primul magazin RobestShop a fost deschis în anul 1999 în Craiova. În prezent, rețeaua cuprinde peste 220 de magazine în întreaga țară și o echipă de 400 de angajați care îți stau la dispoziție pentru toate informațiile necesare. Fie că vrei să îți cumperi un nou telefon și ai nevoie de îndrumare, fie că îți dorești gadget-uri de ultimă generație și diverse accesorii pentru telefonul mobil, vei găsi toate acestea în magazinul Robest.

Echipa de specialiști se asigură zilnic de faptul că vei putea alege dintr-o gamă variată de produse disponibile pe stoc, toate realizate din materiale de calitate și menite să îți ușureze viața. Mai mult decât atât, RobestShop oferă o garanție între 1 și 48 de luni la gama de huse de protecție, cabluri, încărcătoare, căști, suporturi, carduri, stickuri, boxe portabile, baterii externe și multe altele!