Let's Play | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la Let's Play din Supernova Alexandriei să descoperi jocurile tale electronice favorite, de tip arcade sau simulatoare

Let's Play

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash
Telefon
E-mail
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash
Telefon
E-mail
Categorie
Alte facilităţi

Supernova Alexandriei este locul în care poți face o pauză pentru distracție, așa cum îți dorești. Vino la Let's Play pentru a-ți încărca bateriile cu o sesiune de jocuri video pe gustul tău!

La Let's Play din Supernova Alexandriei vei descoperi electronice de tip arcade și simulatoare. Aliens Armagheddon, Super Biker, Nitro Trucks sunt doar o parte din jocurile care te așteaptă aici să-ți descătușezi energia. Designul atractiv, adrenalina și personajele fascinante cu care te întâlnești vor face ca timpul să treacă pe nesimțite! 

Toate jocurile electronice și simulatoarele de la Let's Play din Supernova Alexandriei funcționează cu fise, așa că nu mai ai grija achiziționării de jetoane. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să te concentrezi asupra câștigurilor!

Dacă vrei, ia-ți prietenii cu tine și veniți cu toții la distracție!  Let's Play din Supernova Alexandriei vă așteaptă pe toți cu voie bună și premii pe măsură. În timp ce vă delectați cu jocurile preferate, puteți savura o cafea delicioasă sau un suc răcoritor.

Sala Let's Play din Supernova Alexandriei te așteaptă oricând să-ți încarci bateriile cu o nouă sesiune din jocurile electronice favorite, fie că sunt de tip arcade sau simulatoare!

Let's Play este un loc de recreere și divertisment, special creat pentru cei care doresc să simtă adrenalina dată de jocuri video și simulatoare.