BUMBĂCEL | Supernova Alexandriei | Supernova

La magazinul Bumbăcel din Supernova Alexandriei găsești articole din bumbac 100% pentru toată familia!

BUMBĂCEL

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion

Alege ECO împreună cu Bumbăcel

Pe lângă promovarea modei sustenabile, la magazinul Bumbăcel din Supernova Alexandriei vei găsi și haine de calitate la prețuri accesibile. Oferta pentru femei cuprinde rochii, salopete, hanorace, tricouri, pantaloni, fuste, treninguri și lenjerie de corp care își păstrează starea inițială chiar și după multe spălări. Bărbații își pot crea aici outfituri lejere, formate din tricouri polo sau cu imprimeuri, bombere, pantaloni scurți și lenjerie de corp din bumbac 100%.

Vino împreună cu cei mici la magazinul Bumbăcel din Supernova Alexandriei, iar aceștia se vor bucura de seturi ideale pentru vacanța de vară, cu tricouri și pantaloni sau compleuri chic pentru fetițe cu vârsta maximă de 14 ani. Mai mult decât atât, tot aici vei găsi și pijamale sau treninguri de înaltă calitate, care oferă un grad înalt de flexibilitate în mișcare.

Bucură-te de promoțiile ocazionale la singurul magazin din complexul nostru comercial unde toate produsele sunt realizate din bumbac 100%. Protejează-ți pielea și mediul înconjurător - alege Bumbăcel pentru toate nevoile tale și ale familiei!

Colecția BBL Home te așteaptă!

Ai nevoie de textile de calitate pentru baie, living sau dormitor? La magazinul Bumbăcel din Supernova Alexandriei te așteaptă o selecție variată de cuverturi, prosoape de diferite dimensiuni, lenjerii de pat cu aspect elegant sau halate de baie pufoase care îți vor transforma experiențele zilnice de relaxare în adevărate momente de răsfăț. Alege textile pentru locuință realizate din bumbac 100% și vei putea observa instant diferența!

Bumbăcel, totul pentru casa și familia ta

Încă din 2013, când compania Bumbăcel a fost înființată de familia Guzun, magazinele din Iași, Bacău și București au întrecut așteptările clienților prin produse de înaltă calitate, realizate din bumbac 100%. Dacă îți dorești să te bucuri de proprietățile acestui material natural, vino împreună cu familia la magazinul Bumbăcel și cu siguranță veți pleca mulțumiți!

Motto-ul brandului, “creat de natură, purtat de oameni!” aduce în prim-plan importanța modei sustenabile, cât și a protejării propriului corp prin intermediul unui material non-alergen, care absoarbe și elimină umezeala cu ușurință. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru casă și garderobă: de la haine casual și comode pentru copii și adulți, la produse textile pentru locuință precum prosoapele și lenjeriile de pat.