OPTIblu | Supernova Alexandriei | Supernova

Protejează-ți ochii și alege modelele de ochelari potrivite de la OPTIblu din Supernova Alexandriei.

OPTIblu

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj, Card de credit: Raiffeisen si Credit Europe Bank, Tichete Cadou Edenred, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc, Card de Credit Star BT
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj, Card de credit: Raiffeisen si Credit Europe Bank, Tichete Cadou Edenred, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc, Card de Credit Star BT
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Alegerea potrivită pentru sănătatea ochilor tăi

Magazinul OPTIblu din Supernova Alexandriei te așteaptă cu grijă pentru sănătatea ochilor tăi.

Unul dintre principalele puncte de atracție ale magazinului OPTIblu din Supernova Alexandriei este diversitatea de produse pe care o oferă clienților. Fie că ești în căutarea unor ochelari de vedere moderni și eleganți, a unor ochelari de soare cu cele mai noi tehnologii de protecție a ochilor sau a unor lentile de contact care să îți ofere confortul și claritatea dorite, OPTIblu are tot ce ai nevoie pentru a îți îmbunătăți vederea și a îți completa outfiturile.

Cu un personal bine pregătit și informat, magazinul OPTIblu din centrul comercial Supernova Alexandriei se asigură că fiecare client beneficiază de sfaturi profesionale și servicii personalizate pentru a alege produsele optice care se potrivesc cel mai bine nevoilor lui.  Mai mult decât atât, OPTIblu din Supernova Alexandriei oferă servicii de măsurare a dioptriilor și consultații oftalmologice, astfel încât ochii tăi să rămână în cea mai bună formă.

Ochelari de soare trendy și de calitate

Ochelarii de soare îți asigură protecția de care ai nevoie la nivelul ochilor în perioadele în care soarele este pe cer. Aceștia nu sunt doar accesorii pe care le porți în cadrul unui outfit, ci adevărate bariere de protecție pentru ochi și pielea din jurul lor. La OPTIblu în Supernova Alexandriei ai la dispoziție ochelari de soare potriviți formei feței tale, indiferent că aceasta este rotundă, pătrată sau ovală.

Consult optic profesional și servicii de calitate

OPTIblu este unul dintre principalii retaileri de optică medicală din România care oferă adulților și copiilor consult amănunțit, cu aparatură modernă și care pune la dispoziția clienților cele mai bune rezultate pentru nevoile lor. OPTIblu a luat naștere în 2004 și are în prezent peste 77 de magazine în 29 de localități la nivel național.

OPTIblu se află în topul celor mai buni retaileri medicali din România datorită medaliilor QUDAL 5 stele pentru calitate (2016-2017 si 2018-2019),  Best BUY Awards pentru magazin de optica cu cel mai bun raport calitate preț (2017-2018 si 2020-2021) și nu numai! 

Așadar, brandul excelează în domeniul opticii medicale oferind, totodată, produse cu design deosebit, estetice, rezistente și durabile în timp pentru clienți, fie acestea perechi de ochelari de soare, de vedere, lentile de contact sau accesoriile aferente.

Catalogul OPTIblu cuprinde colecții extinse de modele de rame de ochelari și lentile de la branduri de renume, precum Polaroid, Carrera, Emporio Armani, Balenciaga, Diesel, Fossil, Vogue, Venetta, Dior, Pierre Cardin, Alexander McQueen, Bvlgari, Cartier, Max Mara, Ray-Ban și multe alte firme care în fiecare sezon te vor încânta cu modele noi.