Deichmann – paradisul pantofilor, pentru toate vârstele, la Supernova Alexandriei. Aici îți vei găsi perechea de încălțăminte confortabilă și de calitate!

Deichmann

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Fashion
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Fashion

Încălțăminte de brand și accesorii pentru copii și adulți, în Supernova Alexandriei

Bucură-te de o experiență de shopping relaxantă și plăcută, în magazinul Deichmann din Supernova Alexandriei. Aici vei descoperi o gamă variată de produse de încălțăminte și accesorii, pentru orice ocazie și preferință.

Descoperă branduri de top din industria încălțămintei: Skechers, Puma, Nike, Adidas, Bench, Crocs, Catwalk sau produsele marca Graceland, pentru copii și adulți. În funcție de stilul tău și de sezon, poți alege din acest magazin: papuci de interior sau de stradă, pantofi (sport, eleganți, casual), teniși, cizme, bocanci, ghete, sandale.

Produsele sunt realizate din piele naturală sau din piele ecologică și sunt concepute cu atenție la detalii, pentru a oferi confort, rezistență și durabilitate, excelând, de asemenea, și la capitolul estetică. Fie că alegi o pereche de ghete pentru o iarnă friguroasă sau o pereche de sandale, pentru o vară fierbinte, fiecare model este realizat pentru a ți se potrivi perfect, în funcție de mărime, și pentru a-ți oferi o senzație plăcută, ca un răsfăț prelungit, la picioare.

Pe lângă oferta variată și impresionantă de încălțăminte, Deichmann îți prezintă și numeroase accesorii: genți, rucsacuri, portofele, curele, șosete, pălării, șepci, eșarfe, mănuși, cu care să alcătuiești ținute potrivite pentru diferite evenimente, momente ale zilei sau sezoane.  

Tot în acest magazin din Supernova Alexandriei vei găsi și accesorii și produse de îngrijire a încălțămintei, precum: spray-uri de protecție, creme, perii sau bureți cu silicon. Cu ajutorul acestora, vei prelungi durata de viață a perechilor tale de încălțăminte și le vei face să fie și mai aspectuoase sau mai confortabile.

Produse în trend, pentru toate stilurile

Dacă ești în căutarea unei perechi de pantofi pentru birou, a unei perechi de încălțăminte elegante, pentru un eveniment special sau a unor pantofi sport, pentru  orele de educație fizică ale copiilor, la Deichmann, în Supernova Alexandriei te va impresiona oferta de produse, pentru toate stilurile și aparițiile.

Echipa de experți în vânzări te va ghida în alegerea perfectă, asigurând un mediu prietenos, în care fiecare vizită reprezintă o experiență plăcută. Împrospătează-ți acum garderoba cu încălțăminte de calitate, cu un excelent raport calitate-preț!

Ai grijă de încălțămintea ta favorită cu ajutorul produselor și accesoriilor Deichmann

La Deichmann găsești o gamă generoasă de accesorii și produse de îngrijire a încălțămintei, precum creme și spray-uri de protecție, bureți cu silicon și perii. Prelungește durata de viață a pantofilor tăi preferați cu ajutorul produselor de îngrijire potrivite și poartă-i cu bucurie și încredere, sezon după sezon!

Ai nevoie de îndrumare? Personalul Deichmann din Supernova Pitești este pregătit să te ajute de fiecare dată cu informațiile și recomandările necesare, astfel încât să-ți fie mult mai ușor să alegi produsele adaptate nevoilor tale.