CONTAKT | Supernova Alexandriei | Supernova

La standul Contakt din Supernova Alexandriei găsești accesorii pentru telefonul mobil sau tabletă și gadgeturi de ultimă generație!

CONTAKT

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii

Contakt, standul unde găsești tot ce ai nevoie pentru dispozitivul tău

În gama largă de produse care fac parte din catalogul Contakt vei găsi: huse și folii de protecție, încărcătoare auto și de rețea, suporturi pentru telefon, cabluri de date, căști wireless sau cu fir, boxe portabile, smartwatch-uri, genți și rucsacuri pentru laptop, accesorii pentru calculator sau laptop, cât și tastaturi sau mouse-uri pentru o experiență de gaming ideală!

Oferă în dar un cadou personalizat din gama Contakt

Tot la standul Contakt din Supernova Alexandriei te poți bucura și de serviciul de huse personalizate pentru telefonul mobil, care să aducă un zâmbet pe buze celor dragi sau să te ajute să îți personalizezi propriul dispozitiv. În funcție de brandul și modelul telefonului, tot ce trebuie să faci este să aduci o poză reprezentativă pe care o vrei imprimată pe husă. Acest serviciu este, de asemenea, disponibil și pe site-ul www.contakt.ro.

Îți poți personaliza și proteja telefonul mobil și prin achiziționarea unei huse deja disponibilă în ofertă, având la dispoziție sute de modele potrivite dispozitivelor din gama Samsung, Apple, Huawei, Allview, Xiaomi, Nokia, OnePlus, HTC, LG, Lenovo, Sony, Asus și altele. Niciodată nu poți fi prea prudent în ceea ce privește micile accidente, așa că te încurajăm să optezi pentru foliile și husele de înaltă calitate, comercializate la magazinul Contakt din Supernova Alexandriei.

Bucură-te la maximum de facilitățile telefonului tău mobil

Te bazezi adesea pe ajutorul GPS-ului atunci când călătorești undeva? Suporturile auto regăsite la standul Contakt din Supernova Alexandriei îți vin în ajutor pentru o mai bună stabilitate, astfel încât să beneficiezi de funcțiile telefonului fără să îți folosești mâinile în timp ce conduci. De asemenea, tot aici găsești și încărcătoare pentru mașină, pentru ca viața bateriei să nu mai reprezinte un motiv de îngrijorare.

Pentru a rămâne mereu în contact cu cei dragi, optează pentru un set de căști wireless, care te ajută să vorbești la telefon în timp ce îți desfășori sarcinile zilnice.

Contakt – în continuă dezvoltare  

Activitatea companiei Contakt a început în anul 2002 la Timișoara, extinzându-se în prezent la un lanț de peste 200 de magazine și standuri pe întreg teritoriul României. Valorile după care se ghidează echipa acestei companii sunt pasiunea, profesionalismul și prietenia manifestată față de fiecare client.