FORNETTI | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la Fornetti din Supernova Alexandriei și savurează cele mai delicioase gustări!

FORNETTI

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Hipermarket, food&cafes
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Hipermarket, food&cafes

Bucură-te de o pauză de relaxare

Cu siguranță o tură la cumpărături îți va provoca poftă de mâncare sau, cel puțin, o vei resimți atunci când treci pe lângă insula  Fornetti din Supernova Alexandriei. Aici poți să te bucuri de o cafea proaspătă marca Tchibo sau o băutură răcoritoare din gama Pepsi, cât și de o sticlă de apă sau un energizant Hell sau Rockstar. De asemenea, poți savura produse de patiserie dulci sau sărate marca Fornetti, astfel încât să reîntâlnești gustul copilăriei.

Alege clasicele pogăcele cu cașcaval, merdeneaua cu telemea sau mini-urile cu gust de pizza atunci când vrei un snack rapid și sățios! Tot aici te așteaptă și patiseriile dulci cu mere, caise, vișine sau ciocolată, cât și delicioasele brânzoaice sau gogoși cu gem de fructe. Nu rata ocazia de a-ți satisface papilele gustative cu cele mai aromate gustări dulci sau sărate!

Savurează o felie de pizza delicioasă

La Fornetti din Supernova Alexandriei ai la dispoziție și diferite sortimente de pizza din care să alegi topping-ul tău preferat! Fie că preferi pizza cu bacon, șuncă și ciuperci sau șuncă și porumb, aici te poți delecta cu un snack gustos, proaspăt scos din cuptor și gata de a fi savurat. De asemenea, din gama de produse Fornetti face parte și triunghiul cu pizza, o alternativă la fel de savuroasă, care îți va satisface negreșit pofta de mâncare.

Fornetti, un brand longeviv care încântă pe toată lumea

Brandul Fornetti este recunoscut și apreciat pe plan internațional, în țări precum Ungaria, Bulgaria, dar și în zona central-estică a Europei. Mai mult decât atât, produsele Fornetti sunt îndrăgite și în țara noastră, datorită gustului delicios, dar și texturii, date de ingredientele atent selecționate.

De fapt, motto-ul brandului Fornetti este „calitate înainte de toate”. Pentru Fornetti, este esențial ca fiecare produs alimentar adus în atenția clienților să îndeplinească toate cerințele specifice, să fie preparat și livrat în condiții controlate și verificat în mod constant pentru a îndeplini toate exigențele de consum. 

Nu în ultimul rând, compania se asigură că alege doar materii prime de calitate înaltă, astfel că procesul de preparare a produseor Fornetti - fie că este vorba despre cele mini, despre cele la bucată sau despre produsele de panifcație - ține cont de sănătatea consumatorilor.