AFC GSM | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la AFC GSM din Supernova Alexandriei pentru a-ți repara telefonul mobil și a achiziționa accesorii mobile de ultimă generație!

AFC GSM

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii

Servicii și produse care îți îndeplinesc mereu așteptările

Fie că ai nevoie de schimbarea foliei de protecție, înlocuirea display-ului sau a bateriei, resetarea din fabrică sau alte modificări și reparații necesare pentru buna funcționare a telefonului, vino fără griji la standul AFC GSM din Supernova Alexandriei! În cel mai scurt timp, îți vei putea recupera dispozitivul, perfect funcțional și gata de utilizare.

De asemenea, tot de aici poți achiziționa accesorii precum căști wireless sau cu fir, huse, carcase și folii de protecție, cabluri de date sau încărcătoare auto și de rețea. De ce să nu te bucuri la maximum de beneficiile oferite prin intermediul tehnologiei moderne? Te așteptăm la standul AFC GSM din Supernova Alexandriei cu gadget-uri de ultimă generație, care să-ți ușureze sarcinile din viața de zi cu zi.

Este mai bine să previi, decât să repari

Chiar dacă personalul specializat al standului AFC GSM din Supernova Alexandriei îți poate înlocui display-ul telefonului pe loc, de ce să nu fii preventiv cu astfel de accidente și să apelezi mai întâi la montarea unei folii de protecție? Și acest serviciu poate fi realizat instant la standul din centrul nostru comercial, la un preț atractiv și prin utilizarea unor produse de calitate.

De asemenea, pentru protejarea telefonului tău mobil, poți achiziționa de aici și huse potrivite în funcție de model. Fie că deții un dispozitiv din gama Apple, Samsung, Huawei și multe altele, cu siguranță vei găsi produsele necesare pe stoc, la standul AFC GSM din Supernova Alexandriei.

AFC GSM,  reţea europeană de service mobil GSM

AFC GSM  are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul reparaţiilor de telefoane mobile şi vânzărilor de accesorii pe piaţa românească dar şi cea europeană. Împreună cu partenerii noştri de afaceri, din diverse ţări, operăm puncte de service de succes, concepte în marile centre comerciale, cu  multe sucursale în întreaga Europă. Prin colaborarea directă cu marii producători de telefoane mobile precum si de acessorii asigurăm permanent produse noi şi reparaţii în garanţie. Cu dotări moderne şi echipamente pentru diagnoticare de ultimă generaţie, stoc permanent de piese şi componete oferim cel mai bun raport calitate, preţ şi timp.