Lensa | Supernova Alexandriei | Supernova

La Lensa, în Supernova Alexandriei, vei găsi atât ochelari de soare, cât și lentile și ochelari de vedere. În plus, beneficiezi de consultații gratuite.

Lensa

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Lensa, compania care te ajută să-ți perfecționezi vedere

Compania se adresează în principal celor care suferă de afecțiuni oftalmologice și doresc să-și îmbunătățească vederea. Cu aparaturi speciale, de ultimă generație și o gamă diversificată de ochelari, Lensa nu are cum să dea greș în obținerea performanței. Toate serviciile incluse - fie că e vorba de identificarea diagnosticului sau alegerea ochelarilor - oferă experiențe personalizate. Totul este despre nevoile tale specifice. Echipa de optometriști și consultanți este gata să-ți stea la dispoziție cu sfaturi utile și informații importante despre achiziționarea perechii ideale de ochelari. Sunt luate în calcul aspecte precum: trăsăturile faciale, nivelul de confort și gradul de adaptabilitate al fiecărui client în parte.

În colecția brandului există și produse concepute special pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Ochelarii de soare au devenit accesorii mai mult decât necesare unui stil inedit. De asemenea, asigură confort sporit în zilele mult prea însorite. Printre cele mai renumite variante se numără

Ray-Ban, Polaroid, Carrera, Vogue, Boss sau Tommy Hilfiger. Reputația brandului se reflectă întocmai în calitatea oferită.

De asemenea, în cazul în care nu vrei să-ți schimbi rutina de frumusețe, Lensa îți oferă și lentile de contact. În magazinul Lensa din Supernova Alexandriei găsești modelele sunt variate - de la cele clasice până la opțiunile cu dioptrii colorate. 

Vino acum la Lensa și bucură-te de shopping!

Ai găsit un model drăguț pe site și vrei să te asiguri că ți se potrivește? Nu ezita să vizitezi magazinul din Supernova Alexandriei. Găsești întotdeauna modele variate și moderne de ochelari vedere și ochelari de soare, lentile de contact, soluții de întreținere și diferite accesorii pentru ochelari. Totodată, te vei bucura de o experiență de shopping superioară. Magazinul Lensa din Supernova Alexandriei are un design modern și prietenos, care asigură o experiență de shopping plăcută.

Ce mai aștepți? Hai la Lensa din Supernova Alexandriei și resimte din plin calitatea brandurilor de top la super oferte!

Lensa, un brand 100% românesc

Povestea Lensa a început în anul 2013, iar de atunci lanțul de magazine s-a extins în cele mai mari orașe ale țării: Cluj, Timișoara, Galați, Constanța, Brașov și nu numai! De asemenea, Lensa este primul dealer autorizat Ray Ban din România, iar cele mai vândute branduri de ochelari din catalogul de produse disponibile sunt, pe lângă acesta, Polarizen, Polaroid și Hawkers. 

Deși inițial a pornit ca un magazin online, Lensa comercializează în prezent peste 100 de branduri de top și deține cel mai mare showroom de optică din România, aflat în București.