Fast Mobile | Supernova Alexandriei | Supernova

Telefonul tău are nevoie de reparații? Sau ești în căutarea unor huse de protecție? La Fast Mobile beneficiezi de servicii GSM și accesorii de calitate!

Fast Mobile

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii

Fast Mobile,  locul unde te bucuri de performanță digitală la cote înalte

Fast Mobile spune o poveste despre performanță și tehnologie - două elemente care se împletesc perfect. Serviciile sunt executate exclusiv de personal pregătit în domeniu, suficient de experimentat pentru a rezolva orice provocare.

Dacă te întrebi cum va arăta experiența ta într-un asemenea magazin, iată doar câteva dintre atuurile Fast Mobile din Supernova Alexandriei.

  • Gamă Premium de accesorii - De la huse elegante și folii de protecție până la căști wireless și încărcătoare fast charge, aici găsești tot ce ai nevoie. Gama de produse include alternative pentru orice marcă de telefon. Nu trebuie să-ți faci griji, așadar, în privința compatibilității.
  • Reparații executate profesional - Echipa de tehnicieni are suficientă experiență pentru a rezolva orice problemă tehnică. De la reparații minore precum înlocuirea ecranului, până la remedierea problemelor de software sau a mufei de încărcare, compania garantează o experiență desăvârșită.
  • Consultanță de specialitate - Pentru orice fel de nelămurire, experții îți stau la dispoziție cu informații suplimentare sau sfaturi utile de achiziție. Tocmai pentru că au expertiză în industrie știu ce se potrivește mai bine fiecărui client în parte.
  • Produse calitative - Există o cultură a calității și încrederii, pe care Fast Mobile o transmite prin intermediul produselor. Sunt alese accesorii și dispozitive comercializate doar de la branduri Premium, cu reputație bună pe piață. Astfel, se asigură că telefoanele, laptopurile și tabletele sunt reparate în condiții optime și oferite în siguranță clienților.
  • Servicii personalizate - În fiecare magazin Fast Mobile, echipa lucrează cu atenție, dedicare și profesionalism, indiferent de modelul sau anul de fabricație al dispozitivului. Înainte de a face modificări asupra produsului, specialiștii consultă specificațiile tehnice, dar și așteptările clienților.

Rezultate calitative la prețuri avantajoase

Ce-ai zice dacă, după o sesiune de cumpărături la Supernova Alexandriei ai rezolva toate erorile tehnice ale telefonului mobil? Fast Mobile îți oferă șansa de a îmbina utilul cu plăcutul, oriunde te-ai afla.

Poți vizita chiar astăzi magazinul. Echipa de tehnicieni te așteaptă cu brațele deschise, dar și cu sfaturi ideale pentru menținerea în parametri optimi a performanței tehnologice. Pe lângă reparație profesională, specialiștii îți garantează și consultanță personalizată, adaptată în funcție de nevoile personale și bugetul disponibil. Produsele puse la dispoziție vin de la producători de încredere, care pun mai presus de toate eficiența operațională și satisfacția clienților. Tocmai de aceea, oferă o gamă variată de alternative - care garantează funcții ingenioase și proprietăți durabile excelente.

Vino acum la Supernova Alexandriei și experimentează calitatea și profesionalismul Fast Mobile! Nu contează ce probleme prezintă dispozitivele tale, aici vei găsi soluții personalizate și personal pregătit în domeniu - la prețuri foarte avantajoase.

Fast Mobile, partenerul ideal pentru dispozitive perfect funcționale

Fast Mobile pune la dispoziție soluții GSM complete. Din pasiune pentru tehnologia de ultimă generație, compania asigură servicii de reparație și mentenanță pentru telefoane, tablete și laptopuri. Echipa de experți este formată din oameni dedicați, dornici să asigure performanțe sporite și eficiență operațională pe măsura așteptărilor. Magazinul oferă, de asemenea, accesorii calitative, care garantează funcționarea optimă a dispozitivelor.