Happy Time Estetic | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la Happy Time Estetic din Supernova Alexandriei - salonul cu servicii profesionale de manichiură, coafor și machiaj

Happy Time Estetic

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Happy Time Estetic - salonul care are grijă de frumusețea ta

Îți dorești să ai mereu un aspect îngrijit? Felul în care arată mâinile, tenul și părul sunt esențiale pentru un look desăvârșit, așa că nu ezita să apelezi la serviciile unui salon de înfrumusețare profesionist, pentru a arăta întotdeauna în cea mai bună formă.

La Happy Time Estetic din Supernova Alexandriei poți opta pentru servicii profesionale de manichiură, machiaj și coafură în funcție de preferințele tale, dar și de tratamente faciale ținând cont de nevoile specifice ale tenului tău.

Servicii de manichiură profesională la Happy Time Estetic din Supernova Alexandriei

Dacă vrei să te bucuri de un aspect îngrijit, sănătos și uniform al unghiilor tale, o manichiură cu gel UV te va ajuta ca acestea să își păstreze rezistența și look-ul impecabil timp de mai multe săptămâni. Pentru a te asigura de calitatea și garanția rezultatului final, folosește serviciile unui salon specializat.

Salonul Happy Time Estetic din Supernova Alexandriei oferă servicii de manichiură cu gel semi permanent, cu uscare UV. Gelurile special create fie pentru construcția, fie pentru modelarea unghiei oferă aderență foarte bună, fiind rezistente la orice condiții, iar astfel te vei bucura de unghii frumoase și îngrijite timp îndelungat.

Îți poți alege tipul de gel pentru unghii în funcție de preferințe, după culoare și model, și poți opta pentru mai multe feluri de manichiură: Nude, French, colorată sau cu diferite modele estetice.

Machiaje profesionale și tratamente pentru ten

Participi la un eveniment special și îți dorești un machiaj profesionist? Vizitează salonul Happy Time Estetic din Supernova Alexandriei pentru a beneficia de un machiaj care să te pună cât mai bine în valoare, și care să-ți evidențieze trăsăturile așa cum îți dorești!

În funcție de problemele tenului tău, poți apela aici și la servicii de îngrijire specifice. Astfel, dacă te confrunți cu acneea sau tenul tău este foarte uscat, la salonul Happy Time Estetic din Supernova Alexandriei îl poți pregăti înainte de aplicarea machiajului printr-un tratament adecvat. Răsfață-ți tenul așa cum merită, cu produse profesioniste! Tot aici sunt disponibile servicii de coafură, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Happy Time Estetic salonul care te răsfaţă

De fiecare dată când ai nevoie de servicii profesionale de manichiură, cosmetică, coafor sau machiaj, apelează la serviciile salonului Happy Time Estetic.