TRAVEL IDEA | Supernova Alexandriei | Supernova

Agenția TRAVEL IDEA din Supernova Alexandriei te așteaptă cu oferte de călătorie de nerefuzat

TRAVEL IDEA

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Alege-ți următoarea vacanță într-o destinație exotică

Visezi de mult la un sejur plin de adrenalină într-o destinație nouă, neexplorată de tine până acum? Dacă te caracterizează gustul pentru aventură, iar locațiile exotice sunt pe gustul tău, vizitează sediul agenției de turism  TRAVEL IDEA pe care îl găsești în Supernova Alexandriei.

Vei primi aici oferte dintre cele mai variate, pentru călătorii în zone dintre cele mai interesante, din care să-ți alegi opțiunea preferată pentru următoarea ta vacanță memorabilă. Egipt și Turcia, dar și Kenya, Hawaii sau Iordania te așteaptă pentru a le descoperi secretele și istoriile milenare, dar și pentru expedițiile de neuitat pe care le poți face aici!

Cappadocia, un tărâm de basm, te așteaptă să te bucuri de peisaje unice în timp ce ai parte de un concediu de poveste, iar Hurghada este o stațiune turistică ideală pentru a petrece momente de vis alături de întreaga familie. Dubai este, la rândul său, o experiență de neratat, iar insulele Maldive și Seychelles te așteaptă pentru clipe de răsfăț cum n-ai mai pomenit, pe plajele lor magnifice și exotice!

Dacă nu te-ai decis încă la o destinație anume, verifică și ofertele last-minute pe care le găsești la agenția de turism TRAVEL IDEA din Supernova Alexandriei. Poți profita de oferte speciale, cu reduceri de până la 50% către locurile la care visezi de mult timp! În plus, de aici vei primi recomandări personalizate, în funcție de preferințele tale, de la împătimiții de călătorii ai acestui tour operator.

Ce spui de un răsfăț body, mind & soul într-o destinație exotică?

Tratamentul perfect pentru a te deconecta de la ritmul zilnic alert este să optezi pentru un sejur de câteva zile într-o destinație exotică, precum Bali, Thailanda sau Maldive. Alege o vacanță sau un retreat de tip Body, Mind and Soul, unde să găsești relaxarea de care ai nevoie, pe lângă peisajele de vis pe care le vei descoperi. Profită de super-ofertele de la TRAVEL IDEA din Supernova Alexandriei, și alege destinații pe placul sufletului tău.

TRAVEL IDEA

Prin intermediul agenției TRAVEL IDEA ai parte  de oferte de city-breakuri de câteva zile, dar și de sejururi de vis pe croaziere luxoase, ori alte tipuri de vacanțe exotice și exclusiviste. Tot de aici poți alege biletele de avion sau charter de care ai nevoie pentru călătoria ta.

Descoperă locuri noi, și pregătește-te pentru aventuri de neuitat, cu ajutorul ofertelor unice de călătorie de la TRAVEL IDEA