5 to go | Supernova Alexandriei | Supernova

Începe-ți ziua cu un zâmbet și o cafea plină de arome intense de la 5 to Go din centrul comercial Supernova Alexandriei.

5 to go

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, food&cafes
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, food&cafes

Nu e vorba doar de gustul cafelei, ci de felul în care te face să te simți

În fiecare pahar 5 to go se folosesc cele mai fine sortimente de cafea - cultivate pe câmpiile înalte ale Columbiei. Aroma pe care o oferă este una intensă, corpolentă și cremoasă - combinația perfectă pentru a răsfăța papilele gustative. Notele subtile de citrice, ciocolată și aromă de prăjitură potențează gustul și-i conferă o textură catifelată. Amestecul unic este marca 5 to go. În nicio altă cafenea nu te vei putea delecta cu o asemenea rețetă.

5 motive pentru a experimenta aroma 5 to go

Sub sloganul „Smile, there’s coffee!”, lanțul de cafenele oferă consumatorilor un spațiu cald și prietenos, unde cafeaua este actorul principal, care dă sens poveștilor. La Supernova Alexandriei poți trăi din plin experiența unei cafele create special pentru tine. Tocmai pentru că cifra cinci reprezintă un număr magic și implicit elementul de structură a brandului, există cinci motive principale pentru care să revii în magazin:

  1. Gustul - Dacă te consideri un împătimit al aromelor cu adevărat inedite, 5 to go te va surprinde. Ceea ce vei trăi în cafeneaua din Supernova Alexandriei, dar și în celelalte magazine nu poate fi descris în cuvinte.
  2. Profesionalismul - Încă din 2015, 5 to go a rămas consecvent și devotat obiectivelor pe care și le-a setat. Tocmai de aceea, a câștigat în 2019 premiul „Cea mai bună cafenea din România”.
  3. Rapiditatea - Într-o eră în care digitalul este cel care dictează, activitățile trebuie derulate inevitabil pe repede-înainte. La 5 to go cafeaua este pregătită în doar câteva minute, dar spune exact povestea pe care o aștepți. Este doza de energie pe care o savurezi în drum spre muncă sau clipa de relaxare mult așteptată după o zi agitată.
  4. Diversitatea - Gama de produse include opțiuni variate: Miss Latte, Mr. Cappuccino sau Mr. Big - pe toate le poți savura în Supernova Alexandriei.
  5. Stilul de viață - Fiecare cafea vine însoțită de o personalitate puternică, impunătoare și creativă. Este mai mult decât o sursă de antioxidanți și cofeină, devine personajul principal din rutina ta zilnică.

5 to go mereu alaturi de tine

5 to go a fost înființat în 2015, iar în prezent se apropie de pragul a 500 de unități. Magazinele operează în București, dar și în peste 90 de orașe din țară. Este cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt cei care au creat povestea inedită a cafelei în pahare cu design pop-art și a experiențelor senzoriale care o însoțesc. Tot ei au adus pe piața HoReCa conceptul de preț unic pentru toate produsele comercializate. 5 to go este un brand 100% românesc, apărut din dorința de a oferi fiecărui client șansa de a savura arome originale într-un cadru familiar.