PEPCO | Supernova Alexandriei | Supernova

La Pepco găsești cele mai inspirate articole de casă, dar și îmbrăcăminte pentru adulți și copii la prețuri extrem de prietenoase!

PEPCO

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Pepco, retailerul cu accesoriile decorative de care ai nevoie pentru casa ta

De la mici la mari, obiectele și accesoriile cu care îți decorezi locuința au rolul de a  înfrumuseța fiecare colțișor în care sunt amplasate și de a aduce zâmbete pe buzele tuturor.

Fie că ai nevoie de cutii de depozitare pentru organizarea diverselor lucruri din casă, de coșuri elegante din iută, ori de recipiente din sticlă, cu capac de bambus în care să păstrezi diverse accesorii de baie sau bucătărie, la Pepco din Supernova Alexandriei ai cele mai la îndemână soluții decorative pentru casa ta. Le vei găsi în cele mai variate forme și culori, și totodată la prețuri dintre cele mai accesibile.

Îți dorești o colecție de primăvară sau vară pentru picnic? Vino la magazinul Pepco din Supernova Alexandriei și alege pahare, farfurii și castroane care vor face din fiecare masă în aer liber o adevărată petrecere! Profită și de ofertele de sezon, cum sunt cele in perioada Sărbătorilor de Paști sau de Crăciun. Vei găsi aici o gamă foarte diversificată de obiecte cu tematică specifică, care vor înveseli mesele alături de cei dragi, indiferent dacă îți dorești șervețele, fețe de masă, lumânări decorative parfumate sau alte accesorii.

Pentru a aduce stilul Porto chiar la tine acasă, achiziționează boluri sau farfurii cu detalii atent lucrate, dar și perne sau pături decorative cu aceeași tematică, și integrează-le în sufrageria sau pe terasa ta. Lasă-te purtată într-o adevărată călătorie a simțurilor de pe malurile Mării Mediteraneene cu piesele decorative de la Pepco!

Îmbrăcăminte și accesorii pentru întreaga familie

Dacă îți dorești să achiziționezi tricouri, treninguri sau jachete din bumbac 100%, vizitează magazinul Pepco din Supernova Alexandriei. Vei găsi o gamă diversificată de îmbrăcăminte pentru adulți, dar și pentru fete și băieți, astfel încât cei mici să aibă mereu parte nu doar de produse de calitate, ci și imprimate cu personajele lor preferate din desene sau filme. Tot aici găsești jucării sau diverse alte accesorii pentru cei mici, dar și articole pentru bebeluși, toate la prețuri foarte competitive.

PEPCO – descoperă calitatea, bucură-te de preț

PEPCO este unul dintre cele mai cunoscute și dinamice lanțuri de retail din Europa, care oferă îmbrăcăminte pentru adulți și copii, dar și bunuri de uz casnic sau produse decorative pentru interior.

În prezent Pepco însumează peste 3000 de magazine, distribuite în țări precum: Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, Lituania, Letonia, Estonia, Bulgaria, Italia, Spania, Austria.

Misiunea PEPCO este de a le asigura clienților accesul facil la toate produsele de care au nevoie sau pe care le doresc în viața de zi cu zi, pentru a-și îmbrăca familia, dar și pentru a-și îngriji și decora locuințele, la prețuri mici, în fiecare zi.