Sinsay | Supernova Alexandriei | Supernova

Rămâi în trend, alege Sinsay din Supernova Alexandriei! Aici ai cele mai bune prețuti la articolele vestimentare și accesorii dedicate întregii familii!

Sinsay

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion

Sinsay - ținute în pas cu moda la prețuri accesibile

Dacă ești în căutarea unor piese vestimentare confortabile, versatile și moderne, Sinsay este răspunsul! Magazinul Sinsay din Supernova Alexandriei te așteaptă cu o gamă variată de îmbracăminte și accesorii, la cele mai bune prețuri. Oferta brandului include, de asemenea, haine confortabile și practice pentru mămici, produse și accesorii pentru copii, articole de design interior, dar și produse cosmetice și de îngrijire.

Magazinul Sinsay din Supernova Alexandriei te așteaptă cu oferte avantajoase!

Ești gata de cumpărături?

Sinsay Supernova Alexandriei îți stă la dispoziție cu tendințe mereu actualizate și produse adaptate în funcție de nevoile fiecărui client! Toate produsele se găsesc la prețuri accesibile, tocmai pentru a crea o cultură a shopping-ului avantajos. Varietatea colecțiilor oferă oportunități diverse de exprimare a personalității și a stilului unicat. Cu hainele semnate Sinsay îți vei putea crea cu ușurință ținute versatile, care să te reprezinte în totalitate.

În magazinul Sinsay din centrul comercial Supernova Alexandriei vei găsi mereu articole sustenabile și la modă, la prețuri accesibile, pentru întreaga familie.

Cu peste 523 de magazine în 18 țări, Sinsay duce mai departe pasiunea pentru cumpărături.

Lucrul în echipă, transparența și dezvoltarea durabilă sunt  principiile pe care Sinsay și le asumă și pe care le îndeplinește cu responsabilitate. Ca parte a grupului LLP - alături de House, Mohito, Reserved și Cropp - Sinsay își propune să îmbunătățească în mod constant linia de producție. Tocmai de aceea, pune la dispoziție ținute din linia Eco Aware, confecționate exclusiv din materiale naturale. Din grijă pentru mediul înconjurător, Sinsay vrea să aducă o contribuție semnificativă susținerii conceptului de modă sustenabilă.