Bunătăți Ardelenești | Supernova Alexandriei | Supernova

La Bunătăți Ardelenești din Supernova Alexandriei poți savura gustul inconfundabil al preparatelor tradiționale

Bunătăți Ardelenești

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Categorie
Hipermarket, food&cafes
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Categorie
Hipermarket, food&cafes

Bunătăți Ardelenești, gustul inconfundabil al preparatelor tradiționale

Îți este dor de gustul  inconfundabil al preparatelor tradiționale românești? La Bunătăți Ardelenești din Supernova Alexandriei vei regăsi bucate cu gust unic, preparate ca odinioară, după rețetele vechi și păstrate cu atenție din generație în generație.

Vino să te bucuri de mezeluri și brânzeturi pregătite așa ca în Ardeal. Vei putea alege dintr-o gamă diversificată de bunătăți inconfundabile, care amintesc de gustul copilăriei pe care o petreceai alături de bunici. Ai de ales între legume proaspete, telemea veche de oaie, mușchi ardelenesc sau cotlet crud, astfel încât orice pofte culinare să își fie satisfăcute.

Ce spui de un platou tradițional, ce conține printre altele ruladă de porc, mușchi file afumat, șuncă țărănească, slănină, șorici, tobă, telemea și zacuscă de vinete, alături de ceapă roșie, castraveți, roșii și măsline? Poți opta și pentru cel țărănesc, cu cârnați crud, salam uscat, tobă de ciolan, ori pentru varianta de Bunătăți Ardelenești cu mușchi ardelenesc, cotlet crud-uscat, kaiser cu cimbru, cașcaval din Apuseni și telemea veche, împreună cu legumele care le însoțesc.

La Bunătăți Ardelenești găsești și deserturi sau produse pentru acasă

La Bunătăți Ardelenești din Supernova Alexandriei poți cumpăra și un desert special. Pregătește-te să savurezi, alături de o ceașcă de cafea, o felie de cozonac tradițional cu nucă, așa ca în inima Ardealului sau o prăjitură Doboș cu unt de ciocolată și completată cu caramel, care îți amintește de vremurile de odinioară!

Dacă dorești, poți lua cu tine acasă și unul din preparatele din fructe. Optează pentru un sirop natural de lămâie sau soc, ori pentru o dulceață la borcan. Ce-ar fi să încerci un sortiment original, cum este de exemplu dulceața de rubarbă sau de ce nu, cea de ceapă roșie ori de ardei iute?

Bunătăți Ardelenești - Produsele din inima ardealului

Produsele Bunătăți Ardelenești sunt create folosind metode tradiționale, începând de la recoltarea naturală a culturilor și până la selecția și prepararea atentă a rețetelor tradiționale autentice, care au fost transmise de bunici și străbunici. Scopul  este de a onora moștenirea culinară a strămoșilor şi de a le permite oamenilor să experimenteze gustul adevărat al Transilvaniei de odinioară.