Animax | Supernova Alexandriei | Supernova

Tot ce-i mai bun pentru animăluțul tău, la Animax din Supernova Alexandriei!

Animax

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Răsfață-ți animalul de companie cu mâncarea, accesoriile și jucăriile preferate

Ai un câine, o pisică, un papagal sau un hamster? La Animax, în Supernova Alexandriei, găsești produse de la mâncare, la jucării și accesorii precum lese, hamuri, acvarii și cuști spațioase. Acestea se adresează chiar și celor care au grijă de animalele care fac vizite în curte sau la geam, precum rândunicile, porumbeii sau veverițele. Gama variată de produse pentru animalele mici și mari te ajută să trăiești în armonie cu viețuitoarele din jurul tău sau cu cele cu care împarți locuința.

Pregătește-te să primești un animal de companie în viața ta

Nimic nu este mai entuziasmant decât să te pregătești pentru viața alături de un animal de companie. Fie că vrei să adopți un pisoi sau să cumperi un hamster pentru copilul tău, la Animax din Supernova Alexandriei te așteaptă specialiști în domeniu cu sfaturi, recomandări și informații importante despre animale și produsele care se află în oferta magazinului. Poți veni cu întrebări despre tipul de mâncare pe care trebuie să le consume animalele în funcție de vârstă sau cum să le ajuți să se adapteze într-o nouă casă.

O vizită în magazinul Animax este o adevărată experiență pe care o poți împărtăși cu copiii tăi, pentru a-i învăța mai multe despre viitorul animal de companie pe care îl va avea familia. Dacă vei avea un câine, de exemplu, este important să alegi o lesă potrivită, dar și un pătuț ideal pentru când va crește. Vino la Supernova Alexandriei cu întrebările pregătite și lasă-te ghidat de reprezentanții magazinului Animax

Alege din varietatea de produse de top pentru animalele de companie

Atât câinele tău, cât și peștii sau rozătoarele, au nevoie de mâncare de calitate pentru a se dezvolta cât mai sănătos și pentru a avea o viață lipsită de griji și afecțiuni. Alege produse care se concentrează pe protejarea organelor interne, a danturii, blănii și sănătății ochilor. Pentru pești, ai la dispoziție mâncare pentru creșterea imunității și scăderea mortalității și le poți alege în funcție de specia peștilor tăi.

Animax, pentru si despre animale!

Cu o experiență pe piața locală de peste 20 de ani, petshop-ul Animax pune la dispoziția proprietarilor de animale de companie o gamă generoasă de produse alimentare și de îngrijire, de la branduri consacrate din domeniu. Royal Canin, Petkult, Schesir, Vitakraft sunt doar câteva dintre brandurile pe care le poți găsi pe rafturile magazinului Animax .