Diris Optica Medicala | Supernova Alexandriei | Supernova

Ochelarii de vedere sau de soare care te reprezintă, la Diris Optica Medicala în Supernova Alexandriei!

Diris Optica Medicala

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Servicii de oftalmologie acum mai aproape, pentru întreaga familie

Acum este mai ușor ca niciodată să programezi o consultație oftalmologică în aceeași zi în care faci cumpărăturile importante la Supernova Alexandriei,  fă o vizită la Diris Optica Medicală pentru a descoperi sfaturile specialiștilor în materie de lentile potrivite și de calitate, rame rezistente, dar și forma de ochelari potrivită feței tale. Nu a fost niciodată mai simplu să achiziționezi ochelari pentru întreaga familie, mai ales dacă ai un program încărcat și îți permiți doar câteva momente de răgaz atunci când faci cumpărături.

Ochelarii de soare sau de vedere care te reprezintă în adevăratul sens al cuvântului

Ochelarii de vedere sunt accesoriul de care nu te poți lipsi indiferent dacă suferi sau nu de o afecțiune serioasă a ochilor. Fie că trebuie să conduci noaptea sau îți place să citești în fiecare seară, lentilele de calitate cu filtru special îți protejează ochii și îi ajută să nu obosească la fel de ușor. Ramele ochelarilor de vedere disponibile la Diris Optica Medicală sunt ideale pentru a fi combinate cu outfituri care te reprezintă, atunci când participi la un eveniment special sau în fiecare zi la muncă.

Fă din ochelarii de vedere adevărate accesorii de lux sau care te ajută să-ți pui întreaga față în evidență. Ochelarii de soare de la Diris Optica Medicală din Supernova Alexandriei sunt potriviți pentru a fi purtați pe stradă în timpul verii, la plajă sau când faci sport dimineața în aer liber. Nu uita că ochelarii de soare sunt importanți și pentru a-ți proteja pielea din jurul ochilor de razele UV, care sunt responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii și formarea ridurilor.

Tot ce ai nevoie în materie de  Optică Medicală

Diris Optica Medicală îți oferă servicii de înaltă calitate și o gamă variată de rame, ochelari de soare și de vedere, dar și lentile de contact. În funcție de nivelul de confort pe care îl preferi și de imaginea pe care o creezi prin lookurile de zi cu zi, poți alege cele mai potrivite accesorii pentru sănătatea ochilor tăi.