DIGI | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la DIGI din Supernova Alexandriei pentru a discuta despre serviciile de televiziune, telefonie mobilă sau Internet de mare viteză potrivite pentru tine

DIGI

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii

Internet de mare viteză, prin ofertele furnizorului DIGI

Dorești să-ți activezi un serviciu de Internet fix sau mobil de mare viteză, pentru casă sau birou? Consultă oferta unuia dintre cei mai mari operatori pe acest segment, pentru a alege soluțiile de comunicare potrivite pentru tine.

Poți opta pentru o ofertă de FiberLink cu spațiu de stocare prin DigiStorage, mai accesibilă decât ți-ai putea imagina! Beneficiezi de viteze crescute atât pentru download cât și pentru upload, ca astfel să faci viteza luminii cu WiFi 6 să fie mai aproape de tine.

Vizitează DIGI din Supernova Alexandriei pentru a vedea cele mai noi oferte de Internet fix și mobil pregătite de echipa DIGI!

Telefonie fixă sau mobilă, cu minute nelimitate, pentru convorbiri așa cum îți dorești!

DIGI oferă, în plus, servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, de care s-au bucurat, de aproape trei decenii, milioane de abonați. Mai mult, vei vedea că prețurile sunt extrem de competitive, astfel încât să ai parte mereu de oferte avantajoase.

La activarea unui abonament beneficiezi de minute nelimitate în rețeaua proprie, ca să dai frâu liber conversațiilor așa cum îți dorești. În plus, cele mai multe dintre serviciile de comunicare au oferte speciale periodice, și îți asigură posibilitatea de a-ți achiziționa un model de smartphone pe gustul tău. Astfel, vei fi mereu în trend în ceea ce privește felul în care te exprimi pe rețelele sociale la modă!

Vrei să afli și ce beneficii primești la portarea numărului tău de telefon în rețeaua mobilă DIGI? Vino la magazinul DIGI din Supernova Alexandriei și vei vedea ce tip de telefon poți primi la activarea unui astfel de serviciu. Oricare din modelele Samsung, Oppo, Xiaomi ori Apple pe care le poți achiziționa de aici sunt compatibile cu tehnologiile 5G, VoLTE și VoWi.

Grupul DIGI | RCS & RDS

Grupul DIGI | RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de servicii convergente de comunicații din regiune, furnizând servicii în România, Spania, Italia și cu prezență în Portugalia.

Compania este lider de piață pe segmentul serviciului de internet fix pe piața autohtonă, dar și de televiziune (pay-tv), potrivit datelor oferite de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

În același timp, ocupă prima poziție în topul operatorilor în ceea ce privește portabilitatea, cu peste 3.4 milioane de numere portate din 2008 și până în prezent, potrivit datelor furnizate de ANCOM și estimărilor companiei