Hypnotica | Supernova Alexandriei | Supernova

Vrei să oferi o pată de culoare ținutelor pe care le abordezi în fiecare zi? Hai acum în Supernova Alexandriei și alege-ți bijuteriile preferate din gama Hypnotica!

Hypnotica

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Hypnotica, frumusețea aparte a bijuteriilor lucrate cu pasiune

Fiecare bijuterie are o poveste specială în spate. Fie că-ți dorești un accesoriu aparte sau vrei să oferi un cadou deosebit, Hypnotica din Supernova Alexandriei  te așteaptă cu variante diverse. În colecția de bijuterii din argint vei găsi modele ideale pentru fiecare personalitate în parte. Indiferent că îți plac pietrele strălucitoare sau formele abstracte, personalul îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi alternativa potrivită felului tău de a fi.

Locul unde fiecare accesoriu transmite o emoție

Bijuteriile se numără printre cele mai sincere modalități prin intermediul cărora îți poți exprima emoțiile. Hypnotica știe cel mai bine, tocmai de aceea actualizează constant colecția de bijuterii. Fiecare variantă are ceva de spus, fie prin eleganța detaliilor sau extravaganța designului.

Dacă ajungi în magazinul din Supernova Alexandriei cu siguranță vei avea parte de surprize plăcute. Colecția de accesorii include opțiuni diverse:

  • Inele - Ți-ai imaginat vreodată că un simplu inel poate transmite foarte multe despre tine? La Hypnotica ai de unde alege - ai la dispoziție atât variante reglabile, cât și personalizate, pentru evenimente speciale.
  • Brățări - Minimaliste sau cu forme neobișnuite, brățările se remarcă prin creativitatea estetică și finețea detaliilor. Printre cele mai apreciate modele se numără cele tennis, care arată foarte bine alături de ținute elegante.
  • Coliere - De la clasicele coliere cu nume până la variantele cu lanț dublu, la Hypnotica găsești tot ce îți place. Dacă nu știi exact ce vrei, personalul este gata să-ți ofere consultanță specializată.
  • Ceasuri - Accesoriile indispensabile celor care vor să adopte un stil office sau smart-casual. În magazin vei găsi opțiuni confecționate din oțel inoxidabil, destinate atât femeilor, cât și bărbaților.
  • Bijuterii aur 14K - Pe lângă bijuteriile din argint, ai la dispoziție și variante din aur de 14K. În colecția dedicată vei găsi atât coliere, cercei și pandantive, cât și brățări sau verighete.

Hypnotica activează pe piața din România din 2015 și de atunci reușește să-i impresioneze pe cei pasionați de accesorii inedite, create special pentru a oferi o pată de culoare ținutelor. În prezent, există peste 10 magazine în București și Constanța - de unde iubitorii de frumos își pot alege bijuteriile preferate.

Pe lângă design și forme inedite, bijuteriile Hypnotica se remarcă prin prețurile convenabile pe care le oferă. Magazinul oferă, de asemenea, diverse promoții sezoniere și oferte speciale, ceea ce îți va permite să-ți actualizezi constant colecția de accesorii.