D&P PERFUMUM | Supernova Alexandriei | Supernova

Aromele fresh care te învăluie zi de zi pot fi acum alese cu atenție de la standul D&P Perfumum din Supernova Alexandriei!

D&P PERFUMUM

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Descoperă ceea ce te reprezintă în materie de note parfumate

Adesea poate fi complicat să alegi un parfum sau notele de parfum care te reprezintă cu adevărat, iar în acele momente este important să ai posibilitatea de a le testa. La standul D&P Perfumum din cadrul centrului comercial Supernova Alexandriei vei descoperi o gamă largă din care poți alege doar ceea ce ți se potrivește cu adevărat.

Apa de toaletă pentru femei și bărbați de la D&P Perfumum se găsește în note începând de la cele citrice, de zi și de vară, la cele condimentate, de noapte sau pentru sezonul rece. Acordurile delicioase ale parfumurilor se potrivesc femeilor senzuale, dar jucăușe, iar notele lemnoase sunt perfecte pentru bărbații puternici, originali, care înțeleg importanța detaliilor pentru stilul propriu.

Fii pregătit pentru orice sezon și ocazie cu D&P Perfumum

O vizită la Supernova Alexandriei te va ajuta să îți reînnoiești colecția de parfumuri, în funcție de sezon, dar și de ocazie. Trebuie să participi la o nuntă sau o petrecere cu tematică de seară, dar casual? Un parfum de vară, cu note florale, îți va completa ținuta cu rochie vaporoasă sau o salopetă lungă, dintr-un material subțire.

Chiar și la birou sau în timpul întâlnirilor de afaceri importante, parfumul tău nu va trece neobservat. Dacă vrei să transmiți încredere de sine și putere, optează pentru un parfum cu note de lemn de cedru și vetiver. Toate acestea pot fi achiziționate direct de la standul D&P Perfumum din Supernova Alexandriei, la prețuri accesibile tuturor bugetelor. De asemenea, dacă vrei să faci un cadou cu semnificație deosebită unei persoane dragi, testează ofertele de la stand și găsește un set de apă de toaletă și body spray.

Miresme de poveste pentru toate bugetele

Din anul 1999 de când a început istoria  D&P Perfumum , se pune accent pe accesul la parfumuri speciale, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Odată cu schimbările trendurilor, parfumurile au devenit un accesoriu de bază pentru fiecare persoană, indiferent că este vorba de bărbați sau femei. Din acest motiv poți opta cu încredere pentru un parfum pe care să-l folosești în mod regulat, dacă îți reprezintă personalitatea 100%.

Produsele  sunt îmbuteliate la fabrica din Ankara (Turcia) și sunt distribuite în 37 de țări, printre care Marea Britanie, Germania, Austria, Franța, Turcia, Arabia Saudită, Olanda, Belgia, Egipt, Dubai, Cehia, Bulgaria și, bineînțeles, România.