ARSIS | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la magazinul Arsis din Supernova Alexandriei pentru abonamente mobile, telefoane și accesorii de ultimă generație!

ARSIS

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii

Telefonul visurilor tale la prețuri accesibile

Dacă decizi să deschizi sau să prelungești un abonament deja existent, te poți bucura de ofertele marca Vodafone, care includ telefoane de ultimă generație - totul la prețuri accesibile și cu beneficii bazate pe nevoile tale. De asemenea, dacă nu ești sigur în privința modelului dorit, la magazinul Arsis din Supernova Alexandriei poți compara mai multe opțiuni pentru a identifica cel mai potrivit produs pentru tine.

Aici vei găsi telefoane marca Xiaomi, Apple, Samsung, Huawei și Nokia care să te ajute să îți îmbunătățești experiența tehnologică din viața de zi cu zi. Rămâi în contact cu cei dragi chiar și de la distanță apelând la abonamentele Vodafone cu minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea sau internet nelimitat în cazul în care alegi abonamentul Red 15 sau Infinity Red 22.

Accesorii pentru dispozitivul tău mobil

Alege să-ți protejezi ecranul telefonului mobil cu folia de protecție adecvată și să-ți personalizezi gadgetul cu o husă în tendințe. În cadrul magazinului Arsis din Supernova Alexandriei vei găsi o gamă extinsă de accesorii de la căști cu sau fără fir, încărcătoare de rețea sau auto, baterii externe, până la cabluri de date sau carduri de memorie, astfel încât să profiți la maximum de toate funcțiile telefonului.

Tot ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți experiența tehnologică se găsește la magazinul Arsis din Supernova Alexandriei! Acum, nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la stabilitatea telefonului în timp ce conduci, deoarece poți opta pentru suporturi de mașină ușor de montat și foarte rezistente.

Branduri de top la prețuri accesibile - achiziționează telefonul visurilor tale!


Cu o experiență de două decenii pe piața românească de telefonie și accesorii pentru mobil, Arsis este unul dintre cele mai importante branduri în domeniu IT&C. Acest lucru este confirmat și de parteneriatul exclusiv cu Vodafone care a fost încheiat în anul 2004. Seriozitatea, profesionalismul și respectul pentru fiecare client sunt principalele calități care un diferențiat compania Arsis. 

Printre mărcile comercializate de catre Arsis se numără: Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei și multe altele. Le vei găsi pe toate la prețuri excelente. 

Pe lângă brandurile de telefoane de top, în oferta Arsis Vodafone se regăsesc și două mărci proprii: Mobiama și Cellara, pe care le poți încerca pentru a descoperi dispozitive de înaltă performanță la un raport calitate-preț competitiv. Dacă ești indecis atunci când intri în magazin, personalul specializat este pregătit să îți recomande cele mai potrivite produse pentru tine în funcție de buget și nevoi.