KIK | Supernova Alexandriei | Supernova

Cauți o ținută nouă pentru tine sau copiii tăi? La Kik în Supernova Alexandriei găsești ținute la modă, de calitate, la prețuri accesibile!

KIK

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Tichete Cadou Edenred
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Tichete Cadou Edenred
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Kik - locul ideal pentru shopping în familie

Ești în căutarea unor ținute versatile, în pas cu noile tendințe? Indiferent că vrei piese pentru copii sau adulți - la magazinul Kik din Supernova Alexandriei ai la dispoziție opțiuni diverse. În gama de textile se află opțiuni calitative, la prețuri de nerefuzat. Nu contează vârsta sau preferințele în materie de modă - Kik se pliază în funcție de fiecare cerință în parte.

Pe lângă oferta variată de haine, te poți bucura și de accesorii pentru casă, decorațiuni, jucării, articole de zi cu zi sau produse cosmetice.

Vino la Supernova Alexandriei și trăiește experiența modernă Kik

Cu o viziune nouă asupra industriei, Kik își propune să ducă la alt nivel experiențele înregistrate de fiecare client în parte. Prima impresie contează, mai ales când vine vorba de centrele comerciale. Așadar, 90% dintre magazine au fost renovate, inclusiv cel din Supernova Alexandriei. Roșul intens a fost înlocuit de nuanțele sofisticate de gri, iar produsele au fost aranjate în așa fel încât să fie ușor de accesat. Niciun detaliu nu este trecut cu vederea, tocmai pentru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși.

De asemenea, Kik vorbește deschis despre importanța sustenabilității și a practicilor etice în domeniu. Compania este implicată deja în numeroase proiecte sociale și își asumă responsabilitatea verificării atente a produselor comercializate. Derulează constant audituri și rapoarte interne pentru a se asigura că totul este în conformitate cu standardele în vigoare. Totul pentru un mediu mai curat și un nou mod de a face cumpărături!

Încă mai stai pe gânduri? Hai la Kik din Supernova Alexandriei și bucură-te de shopping!

Kik - o poveste de succes în industria comerțului cu amănuntul

Cu aproximativ 4.000 de magazine în Europa, Kik reunește plăcerea de a face cumpărături cu dorința de a experimenta calitatea la prețuri accesibile. Povestea pe care a construit-o a reușit să rămână suficient de actuală în cele 14 țări europene în care activează. În România, Kik devine un etalon al experiențelor plăcute în materie de shopping. Există deja peste 70 de magazine, iar viziunile de extindere sunt în continuă creștere

Motto-ul companiei spune foarte multe despre valorile și principiile pe care și le asumă.  "Clientul este rege" este sloganul care îi însoțește pe angajați în fiecare activitate derulată și care îi ajută să nu dea greș. Kik își asumă promisiunea de a fi la curent cu nevoile și dorințele clienților și de a le îndeplini cu exactitate. Pe lângă atenția deosebită la detaliile în materie de shopping, compania este apreciată pentru prețurile imbatabile pe care le oferă. La Kik vei găsi produse ideale atât pentru familiile numeroase, cât și pentru cei care sunt mereu în căutarea unui raport excelent calitate-preț.