MOBICELL | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la standul Mobicell din Supernova Alexandriei pentru accesorii de ultimă generație pentru telefonul mobil!

MOBICELL

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii

Bucură-te de funcțiile telefonului tău și când ești pe drum

Cu încărcătoarele de mașină și suporturile pentru telefoane de la standul Mobicell din Supernova Alexandriei nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la utilizarea telefonului atunci când ești la volan! Vei putea urmări indicațiile GPS-ului mult mai ușor, fără să fii nevoit să îți folosești mâinile pentru acest lucru. Telefonul va avea o poziție fixă pe toată durata călătoriei, iar viața bateriei nu va mai fi o problemă atunci când utilizezi un încărcător de calitate.

De asemenea, încărcătoarele de rețea comercializate la standul Mobicell din Supernova Alexandriei își vor demonstra reziliența în timp, astfel încât să te bucuri de ele oricât îți dorești. Aici vei găsi cabluri de date originale, în funcție de modelul telefonului tău, fără să mai fie nevoie de drumuri suplimentare. Nu uita nici de gama variată de baterii externe, care îți vor fi cele mai bune prietene atunci când ești departe de casă.

Asigură maximul de protecție telefonului tău mobil

Fie că este vorba despre un iPhone, un telefon marca Samsung, Xiaomi, Huawei sau multe altele, la standul Mobicell din Supernova Alexandriei poți opta pentru folii de protecție sau zeci de tipuri diferite de huse, astfel încât dispozitivul tău să fie mereu protejat. Anumite accidente nu pot fi evitate, însă dacă alegi să oferi maximul de protecție telefonului tău, cu siguranță daunele vor fi minime.

Solicită ajutorul personalului atunci când ai nevoie de sfaturi în procesul decizional și permite tehnologiei să îți îmbunătățească viața!

Mobicell, soluția pentru tot ce înseamnă tehnologie modernă

La standul Mobicell vei găsi o selecție variată de folii de protecție, huse și carcase pentru telefonul mobil, încărcătoare de rețea și pentru mașină, cabluri de date, boxe portabile, căști și multe alte accesorii care îți vor face viața mai ușoară.

Apelează cu încredere la ajutorul specializat din partea personalului atunci când nu ești sigur care este cea mai potrivită opțiune. Vrei să personalizezi aspectul telefonului tău cu o husă modernă și rezistentă? Îți dorești să auzi melodiile preferate cu un sunet clar la boxe sau în căști? Standul Mobicell îți stă la dispoziție pentru orice nevoie ai avea în materie de accesorii pentru smartphone.