Rubina Merchant | Supernova Alexandriei | Supernova

Produse de marochinărie pentru orice ocazie, la Rubina Merchant din Supernova Alexandriei!

Rubina Merchant

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălțăminte Și Genți
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălțăminte Și Genți

O simplă plimbare la cumpărături pentru toate nevoile tale

Cauți piese prin care îți poți reîntregi garderoba, atât pentru ocaziile speciale, cât și pentru momentele în care vrei să combini practicul cu elegantul? Hai la Rubina Merchant din Supernova Alexandriei și bucură-te de oferta variată cu care te întâmpină magazinul. Vei găsi poșete pentru toate gusturile, de la cele pe care le porți pe umăr, până la cele de mână, sau modele de mini poșete care sunt acum în tendințe.

Culorile variate sunt disponibile atât pentru poșete și genți din piele, cât și pentru geamantane și genți de voiaj pentru adulți și copii. Acum și cei mici pot avea propria lor geantă când pleci alături de întreaga familie în vacanță.

Vrei să te bucuri de o colecție cât mai complexă de accesorii, pentru a le putea asorta cu ținutele tale? La Rubina Merchant din Supernova Alexandriei vei găsi ceea ce cauți, chiar și atunci când vrei să faci un cadou deosebit.

Accesorii de calitate pentru cei cu gusturi rafinate

Rubina Merchant îți oferă la produse de calitate, fabricate pentru cei care apreciază moda la adevăratul nivel. De la poșete, genți, la portofele și umbrele, magazinul te pregătește pentru orice situație și ocazie din viața de zi cu zi. Dacă vrei să călătorești cu stil, ai acum la dispoziție și genți de voiaj sau genți pentru bagajul de mână, perfecte pentru avion, tren sau mașină.

Accesoriile sunt gândite și concepute pentru a face parte din garderoba ta cât mai mult timp, datorită materialelor de calitate și rezistente. Piesele din piele naturală sunt recomandate celor care preferă să investească în calitate, motiv pentru care Rubina Merchant poate deveni magazinul tău preferat.