Servicii

În centrul comercial Supernova Alexandriei ai la dispoziție multiple modalități prin care îți poți rezolva probleme imediate de plăți sau alte tipuri de facilități

Supernova Alexandriei - locul unde shopping-ul devine o experiență plină de bucurie și lipsită de griji!

Știm cât de stresant poate fi să cauți un loc de parcare potrivit atunci când ești plin de entuziasm pentru cumpărături. La Supernova Alexandriei, ne-am gândit la tot și vrem să te asigurăm că locul tău de parcare nu va fi niciodată o sursă de îngrijorare.

Așadar, uită de grija locurilor de parcare! E timpul să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat - să explorezi magazinele noastre variate şi să găsești cele mai recente tendințe.

Bucură-te de shopping și rezolvă imediat problemele curente legate de plăți!

În centrul comercial Supernova Alexandriei ai la dispoziție multiple modalități prin care îți poți rezolva probleme imediate de plăți, sau alte facilități. Înainte sau după ce te bucuri de sesiunile de shopping, ocupă-te rapid și de plata unor facturi curente prin intermediul bancomatelor pe care le găsești aici.

In Supernova Alexandriei găsești nu doar un simplu ATM BCR , ci un bancomat prin intermediul căruia poți face mai multe feluri de plăți. Dacă ți-ai activat contul George, nu plătești nici un fel de comision la ATM, sau atunci când faci transferuri în lei către alte bănci din România.

Dacă primești bani de la cei dragi, ai zero comision la ridicare prin serviciul MoneyGram al BCR. Prin Western Union, timpul de primire este de doar câteva minute, la orice ATM al Băncii Transilvania, fie că alegi ca monedă RON sau EUR.

Tot în Supernova Alexandriei ai la dispoziție bancomate de tip Euronet, care oferă la rândul lor servicii foarte bune clienților. ATM-urile Euronet acceptă marea majoritate a cardurilor (Maestro, Visa, Visa Electron, VPay, dar și American Express sau Union Pay), așa că nu trebuie să îți faci griji atunci când ai nevoie de cash pentru cumpărături.

Dacă dorești să achiți rapid facturi de gaz, electricitate, telefonie dar și alte taxe sau pinuri pentru jocuri video, poți să folosești terminalul de plăți neasistate Startpay sau Zebra Pay  din Supernova Alexandriei.

Trimiți sau ridici un colet? Automatele DPD sau Poşta Panduri din Supernova Alexandriei sunt la dispoziția ta

În cazul în care trebuie să ridici sau să trimiți un colet, folosește automatul DPD sau Poşta Panduri pe care îl găsești în Supernova Alexandriei. Este modalitatea cea mai simplă, automatizată și la îndemâna ta pentru astfel de expedieri, mai ales că programul este flexibil și ai posibilitatea de a plăti în siguranță, direct cu cardul tău bancar.