Print Center | Supernova Alexandriei | Supernova

La Print Center din Supernova Alexandriei poți să imprimi oricând un mesaj haios și personalizat, pe orice tip de support.

Print Center

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Ai o idee de cadou haios? Vino la Print Center din Supernova Alexandriei să o pui în practică

Se apropie ziua de naștere a unui coleg căruia vrei să-i oferi un cadou simpatic? Sau ai nevoie de brelocuri sau căni inscripționate cu mesaje pentru toți cei din birou?

Mai mult, la Print Center din Supernova Alexandriei ai posibilitatea de a alege tipul de suport, deoarece aici se pot inscripționa atât textile, cât și lemn sau materiale ceramice. Pentru persoana dragă din viața ta, optează de exemplu pentru o ramă personalizată cu o fotografie și mesajul de dragoste dorit, într-o culoare roșie și vibrantă, ce simbolizează relația specială dintre voi.

Bebelușii, în centrul atenției la Print Center din Supernova Alexandriei

În cazul în care se apropie ziua în care un micuț se pregătește să vină pe lume, stai fără griji. Te poți pregăti din timp cu un cadou potrivit, deoarece la Print Center din Supernova Alexandriei ai posibilitatea de a imprima tricouri, căni sau rame foto cu mesajele cele mai nimerite atât pentru mămici, cât și pentru bebeluși.

Un tricou cu ”Bebe la bord” sau ”În curând mămică” poate fi achiziționat oricând de la Print Center din Supernova Alexandriei, iar dacă vrei să personalizezi mesajul tău, ori dacă știi deja luna în care micuțul se va naște, optează pentru unul de tip ”Ne vedem în (februarie)”.

Viitorii bunici nu sunt uitați nici ei, deoarece îi poți face fericiți de pe acum dacă alegi și pentru ei un astfel de cadou, de exemplu ”În curând bunic/ă”. Astfel, la Print Center din Supernova Alexandriei găsești pentru fiecare, de la mic la mare, ceva care să îl bucure.

Nou-născuții sunt, desigur, în prim plan în astfel de situații, deoarece la centrul de imprimări Print Center din Supernova Alexandriei se pot inscripționa pentru ei rame sau tăvi personalizate, ba chiar și seturi complete pentru tăierea moțului, ce conțin ramă cu fotografie, dar și oglinjoară, foarfecă, tavă și cutiuță pentru prima lor șuviță.

Alege să oferi un cadou haios oricărei persoane apropiate! Fă-i o bucurie cu un dar personalizat, imprimat la Print Center din Supernova Alexandriei cu un mesaj special. Astfel, vei fi sigur că i-ai adus zâmbetul pe buze și că acea persoană va păstra cadoul tău, cu mult drag, timp îndelungat.

Cadou pentru orice ocazie

La centrul de imprimări Print Center vei putea inscripționa mesaje personalizate, indiferent care este destinatarul pe care îl ai în minte. Optează pentru căni sau tricouri cu un text haios, de exemplu pentru o imagine cu zodia celui sărbătorit, oricare ar fi aceasta. Mesajele pentru fiecare semn zodiacal în parte sunt gata de a fi imprimate, așa că tot ce îți rămâne de făcut este să afli care este acesta pentru a pune în practică ideea ta neobișnuită!