Inmedio | Supernova Alexandriei | Supernova

Magazinul care e mereu alături de tine cu produsele esențiale zi de zi sau în călătorii, acum și la Supernova Alexandriei!

Inmedio

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Oricând ai nevoie, produse diverse în peste 200 de locații

Gândit după principiul ”in-out”, Inmedio este furnizorul produselor de care ai nevoie zilnic și pe care vrei să le procuri cât mai ușor. De la apă plată, reviste, la snack-uri și dulciuri, găsești toate acestea printr-o simplă vizită la Supernova Alexandriei.

Inmedio este un adevărat simbol urban, deoarece numele este cunoscut de toți românii care sunt obișnuiți să călătorească și să îndeplinească zilnic obligații în centrele comerciale, la cumpărături.

Rețea urbană pentru nevoi cotidiene

Ai nevoie de o pauză de la cumpărături și de o apă rece cu vitamine? Oprește-te la Inmedio și bucură-te de selecția diversă de branduri și prețuri, indiferent de tipul de băutură ales.

Cu dorința de a ajunge stația de încărcare numărul 1 din România, Inmedio îți oferă soluții imediate la nevoile și dorințele tale. Indiferent că ți se face poftă de ceva dulce sau vrei să cumperi o revistă pentru drumul cu avionul, autobuzul sau trenul, toate acestea pot fi rezolvate în cadrul magazinului.

Ia o pauză binemeritată cu Inmedio

Când schimbi peisajul în călătoriile din țară sau în concediu, ai nevoie de lucruri și locuri familiare, iar Inmedio este unul dintre acestea. Alături de tine de peste 25 de ani, magazinul devine locul spre care te îndrepți când ai o nevoie specifică.

Niciodată nu a fost mai ușor să te răcorești cu o apă minerală în timp ce îți plătești facturile fără să stai la cozi interminabile și îți decalezi programul deja plin. Vino la Supernova Alexandriei și alege Inmedio ca sursă de materiale de divertisment și produse care îți oferă energie pentru restul zilei.

Economisește timp și energie la Inmedio

Inmedio este unul dintre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Lagardere Travel Retail România. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul de presă și convenience, Inmedio te așteaptă cu o largă varietate de produse și servicii. 
Fiind un lider național pentru segmentul News&Convenience, lanțul de magazine se distinge prin identitatea vizuală specifică și suprafața spațioasă de vânzări, care te ajută să găsești repede produsele de care ai nevoie.

Inmedio este și magazinul unde poți rezolva rapid mai multe probleme, fie că e vorba despre reîncărcarea cartelei telefonice, plata facturilor sau cumpărarea biletelor la acele evenimente la care de-abia aștepți să ajungi, fie că e vorba despre concerte, evenimente culturale sau altceva. Practic, Inmedio este soluția pentru o mulțime de nevoi pe care poți să le îndeplinești, simplu și rapid, în același loc.