Timflex | Supernova Alexandriei | Supernova

Magazinul Timflex din Supernova Alexandriei te așteaptă să testezi și să achiziționezi saltele de pat realizate cu cele mai noi tehnologii.

Timflex

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Card de Credit Star BT, Card de credit: Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Card de Credit Star BT, Card de credit: Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco

Testează condițiile pentru un somn de calitate, la magazinul Timflex!

Un somn odihnitor este puternic influențat de tipul saltelei și al patului pe care alegi să dormi, de aceea este recomandat să investești doar în produse de calitate, care-ți pot asigura condițiile ideale în acest sens. La magazinul Timflex din Supernova Alexandriei vei putea testa mai multe tipuri de saltele, paturi sau somiere, în funcție de ceea ce cauți dar și de nevoile organismului tău.

Fiecare dintre gamele Timflex Confort, Vitality, Bianco sau Senso sunt prevăzute cu funcționalități diferite, și cu facilități care pot îmbunătăți semnificativ felul în care dormi. Optează de exemplu pentru o saltea cu spumă de memorie din seria Vitality Memory, care memorează poziția corpului în așa fel încât să-ți mențină corect coloana în timpul somnului. Acestea sunt prevăzute cu grade diferite de rigiditate și elasticitate, pentru a ajuta ca spatele să se detensioneze și mușchii să se relaxeze după o zi obositoare.

Saltelele din gama Bianco Plus sunt prevăzute suplimentar cu un strat de protecție Termoflex, care asigură o temperatură optimă, constantă pe toată perioada ta de odihnă. În plus, dacă optezi pentru o astfel de saltea nu mai ai nevoie de o husă cu două fețe pentru vară și iarnă, deoarece structura ei îi permite o aerisire foarte bună.

Tot din magazinul Timflex din Supernova Alexandriei poți alege huse detașabile, realizate dintr-un singur strat de spumă, care te vor ajuta să obții un somn sănătos și profund, astfel încât să poți pune mereu în prim plan confortul de care ai nevoie. Verifică și variantele de somiere elastice și rezistente, sau de paturi tapițate în diverse culori, prevăzute cu lăzi încăpătoare pentru depozitarea obiectelor voluminoase!

Completează-ți coșul de cumpărături de la Timflex din Supernova Alexandriei și cu o pernă cu memorie care să te ajute să relaxezi mușchii din zona gâtului, iar astfel somnul tău va fi mai plăcut și mai sănătos ca oricând!

Timflex, mai mult decât un producător de saltele

Timflex este un producător român de saltele, paturi, somiere și perne care și-a început povestea în anul 2013 la Timișoara, iar de atunci continuă să ofere fiecărui client o experiență completă pentru un somn odihnitor. 

Personalul magazinului Timflex este pregătit să te întâmpine cu drag și să îți asigure cele mai bune sfaturi și opțiuni în funcție de nevoile tale. Sănătatea și confortul sunt reperele după care se ghidează brandul Timflex, iar acestea se reflectă în saltele de 5 stele și produsele conexe pe care le produc din materiale de calitate înaltă.

Husele de saltele sunt fabricate separat și conțin, după caz, microfibre bamboo, bumbac, aloe vera sau ioni de argint. De asemenea, proprietățile lor antistatice, antioxidante, antibacteriene și antiacariene vor participa activ la îmbunătățirea calității somnului tău. Îți dorești un pat imens în care să te odihnești sau ai nevoie de un dormitor special pentru cel mic? La Timflex paturile și saltele pot fi realizate pe orice dimensiune, în funcție de ce îți dorești.