Xpress | Supernova Alexandriei | Supernova

Vrei să iei o pauză de răsfăț? La Xpress din Supernova Alexandriei poți descoperi o selecție diversă de tabac, articole de presă, jocuri și gustări delicioase

Xpress

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
E-mail
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
E-mail
Categorie
Alte facilităţi

Xpress, design primitor și rapiditate în servire

Tocmai ce ai încheiat o sesiune de cumpărături și vrei să te delectezi cu o gustare delicioasă înainte de a porni spre casă? Imediat ce pășești în incinta magazinului Xpress din Supernova Alexandriei, vei observa atenția la detalii cu privire la amenajare, designul fiind unul primitor. Personalul excelează la capitolul organizare, servirea fiind executată rapid, cu pasiune și motivație. Având la dispoziție o gamă variată de băuturi, gustări rapide, articole de presă, loterie, tutun, cartele și vouchere preplătite, Xpress este locul potrivit unde te poți bucura de o pauză binemeritată.

Articole diverse de presă și loterie, în magazinul Xpress

Ești un consumator activ al aparițiilor editoriale și articolelor de presă, cum ar fi știrile cotidiene, revistele din domenii diverse și cărțile captivante? La Xpress din Supernova Alexandriei vei găsi o paletă largă de publicații interesante, care te țin în suspans până la ultimul cuvânt și colecții generoase de cărți, romane sau chiar lucrări de dezvoltare personală. În plus, dacă simți că ai o zi norocoasă și vrei să pui un bilet la loto, la Xpress vei găsi o gamă variată de articole de loterie ca să-ți încerci șansa.

Selecție diversificată de tabac, pentru clipe de răsfăț

Alege dintr-o gamă variată de țigări renumite, din tutun de calitate, care satisfac preferințele chiar și celor mai pretențioși fumători. La sfârșitul sesiunii de cumpărături, vino la Xpress din Supernova Alexandriei pentru a te bucura de o colecție vastă și specială cu produse din categoria tabac, de o servire rapidă, dar și de o dispoziție plăcută.

Bucură-te de clipe de relaxare la Xpress, punându-te la curent cu toate știrile și aparițiile editoriale. Încântă-ți papilele gustative cu gustări delicioase și băuturi răcoritoare sau cafea revigorantă, într-un ambient plăcut, alături de un personal implicat, atent la nevoile tale și amabil. Alege serviciile Xpress din Supernova Alexandriei și încarcă-ți doza de energie într-un spațiu primitor!

Xpress, un concept modern și complex, caracterizat prin calitate și rapiditate în servire

În epoca vitezei și a tehnologiei, în care ne aflăm, consumatorii au nevoie rapid de produsele dorite, fără timp de așteptare și fără a pierde vreme căutându-le pe rafturi. Xpress înțelege aceste cerințe și a creat un concept de magazin pentru trecătorul grăbit, care are nevoie în drum spre casă, spre serviciu sau când vine de la shopping într-un mare centru comercial, de produsele preferate din gama tabac și news & convenience to go.

Satisfacerea cu promptitudine a clienților asigură succesul acestui brand, prezent în România în peste 200 de locații. Primul magazin Xpress s-a deschis în 22 octombrie 2015 in Sibiu. În numai doi ani de activitate pe piața românească, brandurile Xpress și Xtime, aparținând companiei internaționale Tabac Xpress cu capital ceh, au ajuns la un număr de 205 magazine funcționale în toată țara. Tabac Xpress face parte din același grup cu Tabac Polska, companie înființată în Polonia în anul 2001.