Tordai Hair Cosmetics | Supernova Alexandriei | Supernova

La Tordai Hair Cosmetics – produse Kallos din Supernova Alexandriei găsești produse din gama Kallos și multe alte cosmetice de înaltă calitate!

Tordai Hair Cosmetics

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Menține sănătatea părului tău acasă

În magazinul Tordai Hair Cosmetics – produse Kallos din Supernova Alexandriei ai la dispoziție toate produsele de care ai nevoie pentru ca părul tău să fie mereu catifelat și să strălucească de sănătate. Utilizează cu încredere șampoanele și balsamurile din gama Kallos, care conțin ingrediente naturale și hidratează părul în profunzime. De asemenea, schimbă-ți peria de păr cu una profesională și vei putea observa imediat diferențele!

Realizează machiajul visurilor tale cu produse din gama Kallos

Tot la magazinul Tordai Hair Cosmetics – produse Kallos din Supernova Alexandriei găsești și produsele necesare realizării unui machiaj de calitate, care își păstrează rezistența și prospețimea pe tot parcursul zilei. Încearcă vopseaua pentru gene și sprâncene din gama Kallos pentru un efect de durată, în funcție de culoarea pe care ți-o dorești. Cu ajutorul mascarei și a creioanelor pentru sprâncene, trăsăturile tale naturale vor fi puse perfect în evidență!

Înflorește-ți afacerea cu produse profesionale

Dacă lucrezi în domeniul hairstyling-ului sau al serviciilor de manichiură-pedichiură, la magazinul Tordai Hair Cosmetics – produse Kallos din Supernova Alexandriei găsești tot ce ai nevoie pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. De la forfecuțe profesionale pentru cuticule la unghiere și tratamente pentru unghii, toate acestea pot fi de un real ajutor în desfășurarea activităților tale.

Ai observat că produsele pentru păr din gama Kallos sunt utilizate în multe saloane de înfrumusețare? Alege și tu să colaborezi cu Tordai Hair Cosmetics – produse Kallos, iar rezultatele se vor observa în gradul de satisfacție al clienților.

Te așteptăm la magazinul Tordai Hair Cosmetics – produse Kallos din Supernova Alexandriei cu produse cosmetice de înaltă calitate și un raport calitate-preț inegalabil!

Tordai Hair Cosmetics, unicul importator al produselor din gama Kallos în România

Istoria acestui magazin de produse cosmetice și ustensile de specialitate începe în anul 1999, când produsele din gama Kallos au fost importate din Ungaria în România. De atunci, lanțul de magazine s-a extins în cele mai importante orașe din țară.

În catalogul de produse vei regăsi: șampoane, balsamuri, geluri, vopsele, tratamente și spume fixative pentru păr, mascara, tușuri pentru pleoape, creioane pentru conturul ochilor, creioane pentru conturul buzelor, rujuri, fonduri de ten, farduri, lacuri de unghii, geluri de duș, loțiuni de corp, vopsele profesionale de păr, creme oxidante, pudre decolorante, foarfeci de tuns și de filat, piepteni, mașini de tuns, uscătoare de păr și multe altele.