ORANGE STORE | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la Orange Store din Supernova Alexandriei pentru abonamente, dispozitive și accesorii mobile la prețuri avantajoase!

ORANGE STORE

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii

Pachete de telefonie, internet și cablu la prețuri avantajoase

Fie că vrei să îți prelungești abonamentul existent sau să începi un nou abonament la Orange, facilitățile de care vei dispune vor fi mereu personalizate în funcție de nevoile tale. De exemplu, pachetele Love ce pot fi achiziționate de la magazinul Orange Store în Supernova Alexandriei îți oferă tot ce ai nevoie pe o singură factură, astfel încât să nu mai faci drumuri suplimentare. Fidelitatea este mereu răsplătită, așadar, în funcție de vechimea ta pe post de client, te vei putea bucura de reduceri substanțiale la produsele și serviciile Orange.

Accesorii de ultimă generație pentru tableta sau telefonul tău

Ai nevoie de un adaptor pentru iPhone sau îți dorești o baterie externă cu utilizare universală? La Orange Store din Supernova Alexandriei te așteaptă zeci de accesorii pentru tabletă sau telefon, printre care huse și carcase de protecție, căști cu sau fără fir, carduri de memorie, boxe portabile, suporturi auto pentru telefon, cabluri de date, mouse-uri și multe altele!

De ce să nu ai parte de cea mai bună experiență tehnologică posibilă? Protejează ecranul telefonului tău cu o folie din sticlă securizată și bucură-te de toate facilitățile pe care ți le oferă cu ajutorul unui suport auto magnetic. De asemenea, pentru a-ți proteja sănătatea, achiziționează un sterilizator UV pentru smartphone și căști, astfel încât orice bacterie să fie eliminată.

Orange este un brand global de telecomunicații, recunoscut pentru serviciile sale de telefonie mobilă, internet, televiziune și banking.

Brandul este asociat cu inovația, calitatea serviciilor și experiența clientului și pune accentul pe conectivitate și comunicare, oferind servicii de calitate într-o varietate de domenii, de la telefonie mobilă la tehnologii inteligente și soluții pentru afaceri. Compania își promovează serviciile cu o abordare modernă și prietenoasă, accentuând ușurința și accesibilitatea în utilizarea serviciilor.

Orange este un brand tânăr și dinamic, recunoscut pentru campaniile sale de marketing inovatoare, inclusiv sponsorizări sportive și evenimente culturale. Compania are o prezență puternică pe piața internațională, fiind prezentă în mai mult de 30 de țări din întreaga lume.