Esența Plant | Supernova Alexandriei | Supernova

La Esența Plant în Supernova Alexandriei găsești produse bio și naturale la prețuri corecte!

Esența Plant

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Esența Plant - gustul autentic al produselor bio

Pentru unii, sustenabilitatea este doar un moft de moment. Dar realitatea este că naturalul ar trebui să devină o nevoie, un stil de viață - lucru pe care Esența Plant îl promovează cu responsabilitate.

Magazinul Esența Plant din Supernova Alexandriei este locul în care vei găsi produse bio de la branduri premium!

 La Esența Plant, în Supernova Alexandriei, vei găsi o gamă diversificată de produse:

  • Alimente - Bogate în vitamine, nutrienți și proteine - elementele esențiale unui organism în perfect echilibru. Produsele sunt sănătoase și în același timp gustoase.
  • Suplimente - Dacă îți dorești un stil de viață armonios, Esența Plant îți pune la dispoziție suplimente alimentare diverse - toate realizate din ingrediente naturale.
  • Ceaiuri - În plus față de proprietățile benefice asupra sănătății generale, ceaiurile garantează momente de relaxare și detensionare.

Pe lângă produsele destinate creării unor obiceiuri alimentare sănătoase, compania oferă inclusiv cosmetice și alternative pentru casă și curățenie. Printre brandurile pe care le pune la dispoziție se numără Aloe Pura, AloeDent, Bios Line, Pure Gold sau Herbatint.

În magazinul Esența Plant din Supernova Alexandriei produsele sunt atent organizate în funcție de categorie, iar aspectul general este unul modern. Rafturile multifuncționale facilitează găsirea cu ușurință a produselor, iar lumina vine în completarea ambientului.

Esența Plant, artizanul stării de bine

Povestea Esența Plant a apărut din dorința de a readuce în trendurile de consum produsele naturale, din ingrediente 100% bio. Cu o istorie care are în centrul atenției starea constantă de bine, compania vine pe piață cu o gamă diversificată de categorii - toate create special pentru a oferi cea mai bună calitate. 

Rețeaua Esența Plant include 20 de magazine, în continuă expansiune și dorință de evoluție.

Compania pune accent pe importanța menținerii unei stări de spirit pozitive, dar și a unui organism perfect sănătos, aflat în echilibru cu natura. Printre valorile pe care și le asumă se numără:

  • Munca în echipă - Angajații se ajută reciproc și dau tot ce-i mai bun pentru a oferi clienților experiențe plăcute.
  • Atitudinea pozitivă - Natura înseamnă stare de bine, optimism și energie debordantă - așa este și în echipa Esența Plant.
  • Responsabilitatea - Toate produsele sunt realizate din grijă pentru natura.