Telekom | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino in magazinul Telekom din Supernova Alexandriei pentru servicii de telecomunicații așa cum îți dorești.

Telekom

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, IT & Telecomunicaţii

Vino la Telekom pentru a descoperi oferte avantajoase de comunicare

Îți dorești o ofertă de comunicare cu minute naționale și net nelimitat inclus? La Telekom ai abonamente dintre cele mai avantajoase, cu minute și SMS-uri naționale nelimitat, și super oferte de preț la telefoanele mobile. 

Vino la magazinul Telekom din Supernova Alexandriei pentru a-ți alege modelul preferat de smartphone, dar și tipul de abonament care satisface cel mai bine nevoile tale de comunicare. Poți alege oferte cu sau fără smartphone inclus. În plus, te vei bucura și de minute internaționale SEE și Zona 1, dar și de trafic de date avantajos în roaming. 

Îți dorești și să vizionezi confortabil serialele preferate? La activarea diverselor servicii de comunicare prin Telekom te bucuri de accesorii cadou, cum este de exemplu un Google Chromecast, cu care să faci streaming așa cum îți dorești, direct din telefon, fără telecomenzi suplimentare.

Cu Telekom te bucuri de mobil așa cum vrei, cu prețuri transparente și corecte. Vizitează magazinul Telekom din Supernova Alexandriei pentru a discuta cu personalul de aici despre cum poți beneficia de astfel de oferte la activarea unui serviciu de telefonie cu minute nelimitate incluse.

Vrei Internet oriunde și oricând? Vizitează Telekom din Supernova Alexandriei

Prin intermediul ofertelor Telekom te bucuri de Internet nelimitat WiFi portabil, cu router inclus. Ai acces la net imediat ce îți configurezi routerul, care este rapid și ușor de instalat, și poate fi conectat la orice dispozitiv dorești: telefon, tabletă, laptop sau SmartTV. Poți face astfel Hotspot oricând, cu net fără limite de trafic sau de taxe suplimentare.

Conectează-te cu ceilalți prin Telekom

Telekom - companie de renume în industria telecomunicațiilor este subsidiară grupului Deutsche Telekom și are ca scop oferirea serviciilor de internet și telefonie de înaltă calitate tuturor clienților. 

Brandul Telekom este definit de inovație și flexibilitate, lucrând la dezvoltarea unor noi produse alături de parteneri de încredere. Este suficient să comunici nevoile tale, iar serviciile îți vor fi configurate pe măsură.