Ciorbe si Placinte | Supernova Alexandriei | Supernova

Ciorbe și Plăcinte - locul unde tradiția și gustul autentic se întâlnesc într-o simfonie culinară de excepție

Ciorbe si Placinte

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, food&cafes
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, food&cafes

La Ciorbe și Plăcinte în Supernova Alexandriei, unde vei avea parte de o experiență gastronomică bogată, cuprinzând o varietate delicioasă de plăcinte dulci și sărate, precum și supe și ciorbe tradiționale, pregătite cu pasiune și ingrediente proaspete. Dacă ești iubitor al gustului autentic românesc, aici vei găsi plăcinte dulci și sărate pentru toate preferințele. De la delicioasele plăcinte cu carne, plăcinte cu cartofi și brânză de oaie, plăcinte cu brânză de vaci și verdeață, până la variante inedite cu varză sau plăcinte cu umplutură dulce, dovleac, mere, vișine, brânza și stafide.

Meniul Ciorbe și Plăcinte din Supernova Alexandriei cuprinde și o selecție variată de supe și ciorbe tradiționale, precum borsul de pui, ciorba de burtă, ciorba de vacută, ciorba de perișoare, ciorba de fasole cu afumatura, gulașul de vită, ciorba rădăuțeană, dar și supe cremă de legume, linte și ciuperci. Indiferent de preferințele tale, vei găsi aici o explozie de arome autentice, pregătite cu grijă și pasiune pentru bucuria ta culinară.

În plus, la Ciorbe și Plăcinte în Supernova Alexandriei, vei găsi și prăjituri delicioase, perfecte pentru a-ți satisface pofta de dulce. Însoțește aceste delicii cu băuturi răcoritoare și lasă-ne să îți oferim o călătorie culinară completă. Dacă vrei să împărți această experiență cu prietenii, la Ciorbe și Plăcinte, în Supernova Alexandriei, vei găsi și meniurile Combo, special concepute pentru a te bucura împreună cu cei dragi de de o masă delicioasă.

Așadar, vino la Ciorbe și Plăcinte în Supernova Alexandriei, unde tradiția și bucatele gustoase se îmbină pentru a crea amintiri culinare de neuitat!

Ciorbe și Plăcinte, produse tradiționale pentru toți pofticioșii

Restaurantele Ciorbe și Plăcinte sunt prezente în mai multe centre comerciale din țară. Brandul Ciorbe și Plăcinte a apărut în 2019 și a reușit să se impună în fața clienților datorită produselor tradiționale, cu gust bogat, din ingrediente proaspete și de calitate.

Restaurantele Ciorbe și Plăcinte se adresează tuturor categoriilor de persoane, de la studenți, până la oamenii de afaceri. De aceea, conceptul este de a le oferi clienților un mediu relaxant, autentic românesc și plăcut, pentru a se delecta în timpul pauzelor de masă, dar și în timpul ieșirilor în oraș cu prietenii sau în cadrul întâlnirilor de afaceri.