5àSec | Supernova Alexandriei | Supernova

Curățătorie pentru hainele tale deosebite, accesibilă tuturor bugetelor si adaptată nevoilor, acum în Supernova Alexandriei!

5àSec

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Ai grijă de piesele tale vestimentare preferate

Supernova Alexandriei îți pune la dispoziții servicii de top, oferite de specialiști în domeniu, pentru a nu renunța la hainele care necesită curățare specializată. Chiar și cele mai dificile pete care există pe hainele tale pentru ocazii speciale vor fi diagnosticate cu atenție de către cei de la 5àSec, care îți vor oferi și detalii despre procedeul care trebuie urmat.

Ai rochii pe care le porți la evenimentele speciale din viața ta și a celor dragi? Cu siguranță au existat momente în care, în febra distracției, ai scăpat un pahar de vin sau o felie de tort pe material. Ei bine, în cazul anumitor țesături este important să eviți curățarea obișnuită în mașina de spălat sau chiar de mână. 5àSec este la dispoziția ta și gata să te ajute pentru a nu renunța la piesele tale vestimentare preferate.

La fel și în cazul sacourilor, fie că este vorba de femei sau de bărbați, este greu să-l găsești pe cel care pare croit pentru tine, iar dacă alegi unul la comandă, acesta este cu atât mai valoros. Pentru că materialele din care sunt cusute sacourile sau pantalonii de costum nu pot fi spălate în mod obișnuit, ai nevoie de servicii de curățătorie uscată de calitate. Vino la Supernova Alexandriei și descoperă ce îți pune la dispoziție 5àSec!

Transparență, dedicație și experiență

Calitatea serviciilor este definită de un set de reguli pe care 5àSec și le impune. Acestea vin din grija pentru haine și dedicația față de clienți. De asemenea, experiența în domeniu a ajutat compania să-și perfecționeze serviciile de livrare și să onoreze fiecare serviciu la cel mai înalt standard. Ce vei găsi la 5àSec:

  • Diagnostic aprofundat;
  • Pre-tratarea petelor;
  • Curățarea sau spălarea;
  • Călcarea;
  • Controlul calității.

Nimic nu trece neobservat la 5àSec, iar hainele tale vor fi analizate și curățate cu atenție. În acest fel te poți bucura de haine fresh pe o perioadă cât mai lungă, fără a fi nevoie să achiziționezi în fiecare sezon articole vestimentare noi. Alege calitatea înaintea cantității și cere ajutorul celor de la 5àSec, la Supernova Alexandriei.

5àSec - o afacere orientată spre oameni și accesibilitate

Dacă în trecut curățătoriile uscate erau un privilegiu pe care doar cei bogați și-l permiteau, acum acest serviciu a devenit accesibil tuturor bugetelor și posibilităților. 5àSec a înțeles de la început această nevoie, în special odată cu dezvoltarea industriei textile și a deschiderii tuturor oamenilor spre modă și îmbrăcăminte. Prima filială a fost deschisă în 1968, iar la bază a stat încă de atunci un concept revoluționar: o gamă de doar 5 prețuri diferite, de unde și numele companiei.

Cu locații multiple în Franța, compania s-a dezvoltat rapid, ajungând să fie prezentă în 30 de țări, printre care și România. În țară găsești filiale ale firmei în Cluj-Napoca, Sibiu, Satu-Mare, Constanța și multe altele.