Credit Amanet | Supernova Alexandriei | Supernova

Servicii de amanet la îndemână în orice moment la Credit Amanet din Supernova Alexandriei!

Credit Amanet

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Siguranță și protecție, indiferent de operațiuni

Credit Amanet îți oferă siguranță și protecție la fiecare operațiune pe care o efectuezi. Fie că este vorba de amanetarea bijuteriilor sau schimbul valutar, ai încredere în personalul specializat și cu experiență semnificativă în domeniu. În cazul serviciilor de amanet, vei primi un cont de client în care te poți înregistra pe baza CNP-ului și a parolei pe care o găsești în contract. Contul îți va indica suma pe care o poți achita și poți face, de asemenea, diverse modificări online, pentru a evita drumurile la sediu, atunci când ai un program încărcat.

Serviciile de vânzare și cumpărare implică posibilitatea de a achiziționa bijuterii din cadrul Credit Amanet Supernova Alexandriei. De exemplu, dacă găsești o bijuterie prețioasă și deosebită, chiar în perioada când vrei să faci un cadou cuiva drag sau chiar ție, ai la dispoziție diverse variante din care poți alege. Bucură-te de gama largă de produse și servicii disponibile la Credit Amanet.

Rezolvă situațiile financiare cu ajutorul Credit Amanet

Oricând ai nevoie de o soluție financiară pentru anumite situații, vino la Credit Amanet pentru a discuta despre posibilitățile de amanetare a bunurilor pe care nu le mai folosești. În acest fel te poți bucura de siguranță financiară într-o perioadă în care ai nevoie de un surplus de capital. Așadar, vizitează Credit Amanet în Supernova Alexandriei pentru serviciile complete pe care le oferă.

Vrei să transferi bani unui membru al familiei aflat în străinătate? Serviciul disponibil prin Western Union facilitează acest serviciu fără bătăi de cap sau vizite prelungite la bancă.

Servicii de specialitate de la cea mai dezvoltată firmă în domeniul amanetului

Credit Amanet este una dintre cele mai dezvoltate case de amanet din România, aflându-se în topul firmelor cu acest profil de activitate. Este brandul cu cele mai multe agenții prezente în centrele comerciale, unde puteți găsi și cea mai variată gamă de servicii specifice domeniului, precum:Servicii de amanet si vânzări, aur; bijuterii din aur, electronice, ceasuri, genți, serviciul de schimb valutar, transfer de bani (serviciu oferit prin Western Union).

CreditAmanet, cea mai bună soluție pentru nevoile tale

Compania CreditAmanet a fost înființată în anul 2008 și se află într-o continuă ascensiune, având în prezent agenții deschise în cele mai importante orașe din România,

CreditAmanet se remarcă prin vasta experiență în domeniu și oferirea serviciilor de calitate în ceea ce privește sistemul de împrumuturi și comerțul cu bunuri mobile. 

Printre valorile companiei se numără inovația, profesionalismul și perseverența, propunându-și să întărească încrederea comunității tranzacție cu tranzacție pentru fiecare client în parte. 

Vino la agenția CreditAmanet pentru a face un împrumut pe termen scurt cu garanție sub formă de bunuri sau pentru a te bucura de cursuri avantajoase la schimbul valutar în euro, lire sterline, franci elvețieni și dolari.