KVL BY KENVELO and Lee Cooper | Supernova Alexandriei | Supernova

La KVL by Kenvelo și Lee Cooper din Supernova Alexandriei vei gasi haine trendy, de cea mai bună calitate.

KVL BY KENVELO and Lee Cooper

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Tichete Cadou Edenred, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Tichete Cadou Edenred, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

KVL by Kenvelo - haine ideale pentru toate sezoanele

În magazinul KVL by Kenvelo din Supernova Alexandriei ai la dispoziție colecții pentru toate anotimpurile, colecții care te vor ajuta să creezi cele mai reușite outfituri. În sezonul primăvară-vară te așteaptă atât tricouri, pantaloni scurți sau rochii, cât și o selecție de articole pentru vacanță precum prosoape, papuci sau genți de plajă încăpătoare. Colecțiile concepute pentru toamnă și iarnă te vor delecta cu jachete impermeabile, cămăși cu mânecă lungă și blugi pentru bărbați sau pentru femei.

Mai mult decât atât, în magazinul Kenvelo din Supernova Alexandriei versatilitatea este aspectul care primează! Fie că îți dorești ținute lejere pentru viața de zi cu zi, pentru ieșiri în oraș sau plimbări cu prietenii, fie că ai nevoie de articole vestimentare de calitate pentru a le purta la birou, aici vei găsi hainele și accesoriile potrivite pentru stilul smart-casual și nu numai. Paleta de culori disponibilă îți va oferi un look distins, pe când materialul de calitate al articolelor comercializate te va face să te simți confortabil în orice situație.

KVL by Kenvelo o istorie nemuritoare

KVL by Kenvelo și-a început activitatea în anul 1989 în Praga, cucerind rapid numeroase mari orașe ale continentului european.

Lee Cooper este un brand cu o istorie bogată și o reputație solidă în lumea modei denim. Fondat în 1908 la Londra, acest brand iconic a călătorit prin secole, rămânând mereu în tendințe și aducând inovații continue în universul denimului.

Echipa de designeri din spatele brandurilor KVL by Kenvelo și Lee Cooper îți oferă mereu cele mai moderne opțiuni pentru ținutele tale. Croiala rezistentă a hainelor este combinată cu un design propriu, ușor de reperat, astfel încât tu să ieși mereu în evidență și să rămâi în pas cu moda.