Hiper-Farmacia Dr. Max | Supernova Alexandriei | Supernova

În hiper-farmacia Dr. Max din Supernova Alexandriei găsești produse farmaceutice și suplimente nutritive la prețuri mici! Ai grijă de tine și de cei dragi cu Dr. Max!

Hiper-Farmacia Dr. Max

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Hiper-Farmacia Dr. Max, aliatul tău în sănătate

În Hiper-Farmacia Dr. Max din Supernova Alexandriei găsești medicamente, produse naturiste și de îngrijire potrivite pentru toate categoriile de vârstă, inclusiv pentru copii și bebeluși. Totodată, te poți bucura periodic de oferte și promoții speciale prin intermediul cardului de loialitate. Cardul poate fi solicitat în orice farmacie fizică sau online și oferă beneficii lunare la o gamă variată de produse.

La Hiper-Farmacia Dr. Max ai parte de consultanță specializată și calitate fără compromisuri

Echipa de consultanți îți stă mereu la dispoziție pentru a-ți asigura sfaturi utile și informații suplimentare cu privire la produsele Dr. Max. Profesionalismul de care dau dovadă se reflectă tocmai în atenția pe care o oferă fiecărei interacțiuni. Nevoile tale specifice sunt cele care contează și care îi ajută să prescrie o rețetă potrivită. De asemenea, atmosfera generală inspiră prietenie, deschidere și empatie.

Din gama de produse concepută special pentru a se plia fiecărui pacient fac parte atât medicamente fără rețetă, cât și suplimente alimentare sau remedii naturiste. Dr. Max are grijă de armonia întregului organism. Fie că e vorba de afecțiuni sezoniere sau probleme constante de sănătate, nu trebuie să-ți faci griji. Hiper-Farmacia Dr. Max din Supernova Alexandriei îți este aproape mereu cu cele mai eficiente soluții în materie de îngrijire medicală!

Hai și tu în Hiper-Farmacia Dr. Max din Supernova Alexandriei și alege dintr-o gamă variată de produse accesibile!

Dr. Max, îngrijire medicală accesibilă și gamă diversificată de medicamente

Hiper-Farmacia Dr. Max pune sănătatea pacienților pe primul loc, aducând pe piața din România produse variate de îngrijire, la prețuri accesibile. Scopul companiei este de a îndeplini întocmai nevoile și cerințele speciale fiecărei persoane care apelează la serviciile farmaceutice. „Oamenii contează” - este deviza Dr. Max, de aici și atenția la detalii și profesionalismul angajaților

Cu o prezență în 8 țări europene, Dr. Max este principalul lanț de farmacii din Europa Centrală care se dedică îmbunătățirii nivelului de sănătate al pacienților. În România, există peste 700 de farmacii și hiper farmacii Dr. Max.

Probabil cel mai mare avantaj al Dr. Max este reprezentat de comercializarea produselor marcă proprie. Brandul a început inițial cu 40 de produse, iar astăzi a ajuns la performanța de a avea peste  300 d produse marcă proprie. Toate sunt dezvoltate conform nevoilor specifice ale pacienților, dar și a normelor de siguranță impuse.