TAKKO FASHION | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la magazinul Takko Fashion din Supernova Alexandriei și împrospătează garderoba întregii familii!

TAKKO FASHION

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de credit: Card Avantaj
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de credit: Card Avantaj
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion

Takko Fashion, modă sustenabilă pentru toți membrii familiei

La magazinul Takko Fashion din Supernova Alexandriei beneficiezi de articole vestimentare casual pentru toți membrii familiei la prețuri accesibile și supuse reducerilor sezoniere. Mai mult decât atât, brandul se mândrește cu selecția de produse din gama “Quality”, ce au la bază grija față de mediul înconjurător. Toate hainele pe care le vei găsi aici sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt prietenoase atât cu natura, cât și cu pielea ta.

Femeile, bărbații și copiii au la dispoziție bluze, pantaloni, cămăși, jachete, accesorii și multe altele, astfel încât să poți crea un outfit întreg doar cu produse din Takko Fashion în Supernova Alexandriei. Bumbacul natural îți va mângâia pielea, în timp ce rezistența hainelor va fi dovedită în timp, chiar și după multe spălări.

Pune grija față de tine și de cei dragi pe primul loc și veniți să vă reîmprospătați garderoba la Takko Fashion din Supernova Alexandriei!

Fii pregătit pentru orice sezon cu haine de la Takko Fashion

Cauți un costum de baie conform ultimelor trenduri? Îți dorești o jachetă călduroasă pentru iarnă, în care să arăți chic? La magazinul Takko Fashion din Supernova Alexandriei te poți bucura de articole vestimentare potrivite tuturor sezoanelor. De la rochii și fuste vaporoase pentru vară la paltoane elegante și jeans de calitate superioară, orice doamnă sau domnișoară își poate regăsi aici stilul personal.

Bărbații pot opta atât pentru cămăși casual simple, cu dungi sau cu imprimeuri, pulovere, hanorace, cât și pentru lenjerie de corp sau costume de baie confortabile. Colecția de accesorii cuprinde ochelari de soare, pălării, șepci și curele, astfel încât să ai la îndemână tot ce ai nevoie pentru o ținută reușită.

Vino împreună cu cei mici la magazinul Takko Fashion din Supernova Alexandriei, iar fiul sau fiica ta pot alege dintre compleuri simpatice, salopete, articole vestimentare sport sau rochii de ocazie, astfel încât să strălucească la orice eveniment.

Accesorii care să îți completeze ținutele de la Takko Fashion

Atât cei mari, cât și cei mici pot profita de selecția variată de accesorii din magazinul Takko Fashion din Supernova Alexandriei, astfel încât să nu mai fie nevoie de drumuri suplimentare. De la bentițe pentru păr la brățări, coliere și cercei de diferite dimensiuni, toate acestea sunt special concepute să se potrivească ținutelor tale ideale. De asemenea, adaugă o geantă de mână sau o eșarfă în ecuație și vei fura privirile tuturor celor din jur!

Contribuie și tu la viitorul modei sustenabile!

Bucură-te de articole vestimentare confortabile, confecționate din materiale selecționate cu atenție și, totodată, contribuie la o planetă mai verde. În plus, poți face toate acestea beneficiind în continuare de prețuri accesibile! 

La Takko găsești numeroase articole de îmbrăcăminte și accesorii etichetate cu simbolul „Quality By Takko Fashion”. Acestea sunt produse preponderent din materiale naturale, precum bumbacul organic, se remarcă prin croielile extrem de lejere și respectă cele mai înalte standarde etice. 

Brandul Takko crede atât în binele clienților săi, cât și în cel al angajaților, partenerilor și furnizorilor săi, astfel că se asigură sistematic că fiecare persoană beneficiază de cele mai bune condiții de securitate și de muncă. 

Astfel, ori de câte ori alegi un articol vestimentar marca Takko, faci mult mai mult decât a-ți îndeplini visul de a avea o garderobă care să te reprezinte: ai grijă de binele planetei și de al oamenilor care au contribuit la împlinirea visului tău.