DIVERSITY | Supernova Alexandriei | Supernova

Vino la magazinul Diversity din Supernova Alexandriei, unde vei găsi cadouri excelente pentru cei dragi!

DIVERSITY

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home & Deco

Diversity, cadouri din toate categoriile

Se apropie ziua de naștere a cuiva drag și vrei să îi oferi un cadou care să-i aducă zâmbetul pe buze? La magazinul Diversity din Supernova Alexandriei ai la dispoziție zeci de produse din toate categoriile care să te inspire. De la bijuterii strălucitoare pentru doamne la cadouri de Crăciun sau machete de corăbii, toate acestea pot fi achiziționate la prețuri accesibile din centrul nostru comercial.

Mai mult decât atât, tot la magazinul Diversity din Supernova Alexandriei găsești și mărțișoare deosebite sau cadouri destinate bărbaților, care constau în machete de mașini sau motociclete, ochelari de soare și accesorii utile în viața de zi cu zi. Selecția de cadouri haioase te așteaptă cu o varietate de dozatoare pentru băuturi, brelocuri sau jocuri de societate care să îți facă serile mai distractive.

Cele mai simpatice decorațiuni pentru interior de la Diversity

La magazinul Diversity din Supernova Alexandriei ai la dispoziție seturi de bucătărie sub formă de pahare, farfurii sau căni, cât și suporturi pentru șervețele, veioze, cuiere cu designuri simpatice, astfel încât casa celor dragi să poarte și propria ta amprentă. Tot în categoria de “cadouri menaj” vei găsi și suporturi pentru birou elegante, desfăcătoare de sticlă, sfeșnice, pernuțe de decor și numeroase rame foto, astfel încât să oferi un cadou personalizat.

De asemenea, în magazinul Diversity din Supernova Alexandriei poți beneficia de ceasuri de masă în formă de radio, motocicletă, televizor sau avion, în cazul în care îți dorești să oferi în dar un obiect practic, dar cu un design aparte.

Cadouri ideale pentru cei mici de la Diversity

Există în viața ta un micuț pe care vrei să-l bucuri cu un cadou special? La magazinul Diversity găsești păpuși, pușculițe sau jucării de pluș adorabile. Totodată, ia în considerare și selecția de accesorii cu pietre norocoase, astfel încât fiul sau fiica ta să poarte mereu un talisman plin de semnificație, în funcție de zodia sub care s-a născut. Brățările sau pandantivele comercializate de Diversity reprezintă simboluri menite să le amintească mereu de grija pe care le-o porți.

Diversity – cadouri potrivite pentru orice ocazie

Cu siguranță vei aduce un zâmbet pe buzele rudelor și prietenilor atunci când alegi ce li se potrivește cel mai bine,  din gama variată de produse oferită Diversity.

Produsele expuse in magazine sunt selectate cu grija, pentru a oferi cele mai inspirate idei si recomandari, atunci cand esti in cautarea unui cadou pentru cei dragi.