Cora | Supernova Alexandriei | Supernova

Fă-ți cumpărăturile de care ai nevoie pentru casa și familia ta din hipermarketul Cora - Supernova Alexandriei

Cora

Ore de deschidere
Luni 08:00 - 22:00
Marţi 08:00 - 22:00
Miercuri 08:00 - 22:00
Joi 08:00 - 22:00
Vineri 08:00 - 22:00
Sâmbătă 08:00 - 22:00
Duminică 08:00 - 22:00
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, food&cafes
Abordare
Șoseaua Alexandriei 152
051543 București
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, food&cafes

Cumpărăturile din Cora sunt pentru toată familia ta!

Atunci când vrei să scapi de grija cumpărăturilor diversificate, oprește-te la supermarketul Cora să rezolvi rapid achizițiile de produse din cele mai variate. La Cora din Supernova Alexandriei te poți aproviziona cu articole din game cât se poate de diferite, începând cu necesarul de alimente pentru casă, până la tot ce înseamnă îngrijirea personală ori piese din categoria fashion pentru femei, bărbați sau copii.

Vizitează raionul de măcelărie dacă vrei să pregătești o masă savuroasă sau galantarul cu pește, de unde poți să te aprovizionezi cu tot ce ai nevoie pentru o cină ușoară cu ingrediente mediteraneene. Cu siguranță vei găsi produse întotdeauna proaspete, diverse și mai ales foarte delicioase. Adaugă și câteva legume colorate pentru a înviora farfuria, deoarece aici găsești mereu o selecție bogată din astfel de produse.

Oferta de mezeluri sau de produse semipreparate este la rândul ei extrem de bogată, așa că nu trebuie să-ți faci griji dacă nu ai întotdeauna timpul suficient pentru a pregăti o masă sofisticată.

Dacă ești în căutare de produse fără grăsimi, gluten ori lactoză, nu-ți face griji. Pe rafturile din hiperrmarketul Cora din Supernova Alexandriei ai mereu la îndemână soluții prin care să rezolvi astfel de nevoie speciale ale celor dragi, fie că îți dorești sosuri pentru paste, batoane energizante sau un piure de legume pentru bebelușul tău.

Ai poftă de un desert? Vizitează raionul de dulciuri proaspete din Cora!

Atunci când îți dorești un desert, optează pentru unul gata preparat în atelierele Cora. Vizitează standul de dulciuri al magazinului Cora din Supernova Alexandriei și îți poți impresiona musafirii cu cele mai aspectuoase prăjituri cu fructe, mini tarte sau torturi caramel!

Dacă ești pe fugă sau preferi o dietă light, optează pentru suplimentele nutritive pe care le găsești la discreție în Cora din Supernova Alexandriei. Poți opta fie pentru produse energizante sub forma unor batoane proteice, fie pentru produse de slăbit, ce conțin ceai verde, cânepă sau afine.

Produsele vegane și cele bio sunt și ele bine reprezentate pe rafturile de la Cora, așa că vei găsi aici batoane cu cafea și ciocolată neagră, pudre proteice cu diverse arome, dar și o selecție bogată de făină, paste, orez, sosuri sau legume preparate după toate standardele cerute de producția de tip eco.

Cauți un cadou pentru cel mic? Vizitează standul de cărți sau raionul de hăinuțe!

Nu-i uita nici pe cei mici, dacă ești în căutarea unor obiecte care să-i bucure sau a unui cadou, găsești o colecție variată de jucării și cărți în hipermarketul  Cora din Supernova Alexandriei.

Cora, unul dintre cele mai dinamice branduri de retail

Primul magazin Cora a fost deschis în România în anul 2003 în București. În 2013 a fost lansată platforma online prin care Cora oferă clienților din marile orașe ale țării servicii de tip cumparaturi drive-in. Grupul Louis Delhaize este cel răspunzător pentru deschiderea primului hipermarket Cora în Franța și Belgia în anul 1970. Având acest lung istoric, Cora  comercializează astăzi atât produse ce aparțin brandurilor internaționale de alimente și băuturi, cât și propriile produse sub mărci apreciate de consumatori precum Winny. 

Hipermarketurile Cora sunt mereu aproape de tine, cu unele din cele mai bogate oferte de produse alimentare, sănătate și frumusețe, casă, auto și bricolaj, electrocasnice sau fashion. Practic, toate produsele de care ai mereu nevoie, la tine acasă, sunt la dispoziția ta în magazinele Cora în orice moment!